Nyheder2. december 2016

Julekalender: Se, den lækre kalendergave fra Cecilie Hother

Deltag i konkurrencen om Cecilie Hothers fantastiske kalendergave i bunden af artiklen

Vi kastede for alvor vores kærlighed på skønne Cecilie Hother, da hun i 2010 vandt ”Vild med dans” sammen med danseren Mads Vad. Men allerede to år tidligere blev hun en del af vores TV-liv, da Cecilie begyndte som vejrvært på TV2 Vejret og ”Go’ Morgen Danmark”.

Men vejret, TV2 FRI og dans er ikke det eneste den 38-årige TV-darling nyder at bruge sin tid på - hun er fuldstændig pjattet med smykker og allerede i en ung alder drømte om at designe smykker. Det gør hun nu, og du kan vinde dem ved at svare rigtigt på spørgsmålet i bunden af artiklen.

Cecilie Hother har sin helt egen smykkevirksomhed Gaia Jewels, som hun startede i 2010, hvor hun kreerer de fineste smykker med inspiration fra bl.a. blæst og firben. To ting som hun er vokset op med, og som derfor betyder utrolig meget for hende.

- Når du bevæger dig i mit smykkeunivers, vil du møde et element fra naturens verden, som har fulgt mig altid. Firbenet. Det symboliserer mig og alt det, jeg gerne vil, har brug for og vil være. Sensitivt, hurtigt og lidt mere mellem himmel og jord, som held, lykke og guddommelig visdom, fortæller Cecilie om Gaia Jewels og tilføjer:

- Og så taber det halen, når det bliver bange. Vi får alle forskrækkelser her i livet, takker i halen, men vi 
kommer oftest videre. Firbenet er alt det i mig, dig og mennesker, som gør os komplekse, overlevelsesdygtige og smukke skabninger.

I dag, den 2. december, er vi stolte af at have smukke Cecilie Hother bag vores kalenderlåge, hvilket betyder, at hun udlodder tre kalendergaver til vores heldige læsere.

Og ligesom alt andet i Cecilie Hothers smykkeunivers, så er gaverne unikke. Hun har udvalgt tre forskellige kalendergaver til vinderne.

Derfor vil en af vinderne blive begavet med “Marguerit halskæden“ - en elegant halskæde med 3 ægte ferskvandsperler, fattet i sterlingsølv (925) og sortrhodineret.

https://imgix.seoghoer.dk/marguerit_0.jpg

Perler er det hotteste lige nu inden for smykkemoden lige nu. Kombineret med det sorte look, passer kæden til alt. Hvad end om du skal til elegant fest, eller til dit hverdags outfit.

En anden vil vinde multiøreringene “Cirkel i Cirkel”. De er lavet i sterlingsølv og er sortrhodinerede. Og som du kan se på billedet herunder, kan de bruges på mange forskellige måder – med den ene skive bag øret og den lille i øret, med hele øreringen foran øret og den lille stik alene.

https://imgix.seoghoer.dk/cirkel_i_cirkel.jpg

Du kan også mixe den med øreringe du har derhjemme - evt. med en perle ørestik. Mulighederne er uanede.

Og så vil den sidste heldige læser modtage “Violen”, som er en af de nyeste øreringe-design fra Cecilie Hother.

De er lavet af sterlingsølv, er sortrhodinerede, og er belagt med de fineste Zirkoner, som giver et fint spil til den mørke ørering. De er ligesom ”Cirkel i Cirkel” multiøreringe, der kan bruges på mange forskellige måder.

https://imgix.seoghoer.dk/viol.jpg

Når Cecilie skaber sine smykker bunder det ikke blot i hendes store interesse og kreative sans. Hun har en solid faglig forståelse fra både Institut for Ædelmetal og arbejde hos en guldsmed, som gør, at Gaia-smykkerne ikke bare er smukke at se på men også et solidt stykke håndværk.

Cecilie Hother og Gaia Jewels-kollektionen byder på vanvittig flotte armbånd, halskæder, øreringe og manchetknapper - og henvender sig både til mænd og kvinder, ligesom Cecilie både kreerer sine smykker med guld, sølv, diamanter, perler, stene og læder.

https://imgix.seoghoer.dk/hother22.jpg

Sponsoreret indhold