Julekalender: Se den fuldstændig fantastiske julegave fra Mai Manniche!

SE og HØR

Smukke Mai Manniche har prydet SE og HØRs sider siden 2008 med sin stil, karriere, store personlighed og selvfølgelig de fantastiske smykker, som bliver båret af alle de store kendisser.

Kronprinsesse Mary, prinsesse Marie, Christopher, Tina Lund og Julie Zangenberg er alle pjattede med den 32-årige smykkedronnings funklende univers - og det er bare for at nævne en brøkdel af de mange store navne, Mai Manniche har iført sine JEWLSCPH-kreationer over årene.

Derfor er vi på SE og HØR stolte af at have hende bag kalenderlågen i dag på selveste juleaften.

Mai Manniche er nemlig en ægte powerkvinde, der ikke bare har formået at skabe en utrolig flot virksomhed med butikker i både København og Århus, men som også kæmper for kvinders rettigheder og lever efter mantraet "kvinder er kvinder bedst".

Derfor lægger hun også stor vægt på, at de smykker, hun kreerer, skal være med til at styrke og underbygge kvinders stil og personlighed.

Mai Manniches passion for smykkedesign er i høj grad båret af passionen for de lækre materialer og ædelstene, kærligheden til dem, samt kærligheden til den kvinde der skal bære smykket.

Især smykkestyling er noget, der er den blonde designers store passion - derfor gør hun meget ud af at undervise og inspirere danske kvinder i netop dette, når hun godt og vel en gang om ugen går LIVE på sin Facebookside fra butikken på Blegdamsvej eller Klostergade med fokus på netop styling. En gave som alle kan få del.

I dag, den 24. december, har du muligheden for at smykke dig med et vaskeægte drømmesæt af Mai Manniche og JEWLSCPHs vidunderlige designs. 

Hun udlodder nemlig dette umådelig smukke sæt, som må siges at være den perfekte julegave!

Sættet består af det helt enestående armbånd MARVELOUS Brace plus de smukke matchende øreringe GRACIOUS - begge i 24 karat forgyldt sterling sølv med hvide topas ædelsten. Værdi: 10.498 kr. 

Se billederne af smykkerne herunder og deltag i julekalenderkonkurrencen nederst i artiklen.

Armbåndet MARVELOUS må siges at være overdådigt på den cool måde. Det er et funklende armbånd i forgyldt sølv med fine hvide topas ædelsten, der går hele vejen rundt om håndleddet og lukkes bagpå i en lås.

Intet mindre end enhver kvindes drømmearmbånd!

De matchende øreringe GRACIOUS er flotte og elegante øreringe i enkelt design. Disse smukke øreringe kan bruges til både rå og romantiske outfits.

Sammen må de siges at være den ultimative drømme-julegave - og den kan blive din, hvis du deltager i konkurrencen i bunden af artiklen! n

Vi krydser fingre for dig og håber, at du får en vidunderlig juleaften.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close