Nyheder22. december 2016

Julekalender: Se den flotte kalendergave fra Hans Pilgaard

Hans Pilgaard er ikke bare en gavmild mand på TV - det er han skam også i virkeligheden. Vind hans kalendergave i bunden af artiklen.

Hans Pilgaard charmerede sig for alvor ind i danskernes hjerter, da han i 2002 blev vært på ”Go’ Aften Danmark”.

Men også værtsroller i programmer som ”Hvem vil være millionær” og ”Den store klassefest” har sikret ham en permanent plads blandt de bedste danske TV-personligheder.

Derfor er vi også stolte af at have Hans Pilgaard bag låge nummer 22.

Den 11. oktober udkom så den 53-årige TV-værts bog ”Støj og fortielser”, hvor han for alvor løftede sløret for sit liv. Og den bog kan nu blive din. Du skal blot deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/stoej_og_fortielser_forside.jpg

Hans Pilgaard har altid ledt efter et sted at høre til. Og i bogen ”Støj og fortielser” danser den populære journalist og TV-vært med sine dæmoner.

I dagbogsoptegnelser, digte og interviews viser han den skyld og skam, de fortielser og løgne og de drømme og længsler, der har præget hans liv.

Med en vis bæven fortæller han om at holde på hemmeligheden om, hvem han egentlig er og om begærets kamp med den pæne opdragelse.

Men han fortæller også om at knytte sig stærkt til livet og andre mennesker,

når han skildrer sine venskaber, sin overvundne kræftsygdom, sine helte som Bruce Springsteen og Albert Camus og et nyt kærlighedsforhold mod alle odds.

Det er en bog, der hylder rummeligheden og ærligheden. En bog til drømmerne, til synderne og til alle, der engang imellem har brug for, at nogen siger: Det er ok.

Vind bogen "Støj og fortielser" ved at deltage i konkurrencen herunder.

Sponsoreret indhold