Julekalender: Se den flotte julegave fra Louise Dorph

SE og HØR

Hvis der er nogen, der har styr på design og interiør, er det Louise Dorph. Hun er fast ekspert i boligindretning på "GO’morgen Danmark", hvor hun morgen efter morgen deler ud af sine indretningsråd til danskerne.

Tidligere har hun også været på skærmen for TV3, hvor hun som vært og indretningsekspert hjalp desperate danskere med at indrette deres hjem i programmet "Hjælp mit hus skal sælges". Og nu er hun klar med endnu en hjælp til de danskere, der mangler nyt liv i hjemmet.

Louise Dorph har nemlig skabt sit helt eget interiørbrand, som hun har givet navnet ’A SIMPLE MESS’. Her har hun brugt det seneste år på at designe sin første kollektion, og nu kan du få fingrene i en del af den hamrende lækre kollektion, ved at deltage i konkurrencen nederst i artiklen.

Helt konkret kan du vinde en smuk vase i stentøj, Alia-vasen i keramik/stentøj, Paulina-vasen og bakkebordet Olivia, som du kan se herunder. Louise Dorph har selv udvalgt dette sæt, som vil blive et flot stilleben på ethvert sofabord.

Kendetegnene for Louise Dorphs nye flotte kollektion er, at det er designet både simpelt og feminint. Der er plads til de enkelte detaljer, og derfor vil de smukke design passe ind i de fleste hjem.

Stort set alle produkter i serien er produceret i hånden, og der er ikke brugt kunstige materialer. Samtidig er flere dele af kollektionen kun lavet i begrænset antal, så der er tale om en særdeles eksklusiv mulighed for at få fingrene i hendes kollektion.

Louise Dorph har valgt at kalde sit brand ’A SIMPLE MESS’, fordi det afspejler hendes egen forkærlighed for det simple og det smukke rod.

- Jeg holder af at komme i hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der. Det er den slags rod, der giver et hjem varme og personlighed, siger hun. 

Vind Louise Dorphs vidunderlige kalendergave, som du kan se detaljeret herunde, ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close