Julekalender: Se de super lækre kalendergaver fra Mascha Vang

SE og HØR

Radiovært, TV-vært, model, designer, blogger, iværksætter, kosmetolog. Ja, powerkvinder kan have mange titler, og Mascha Vang har muligvis flest.

Den 37-årige stjerne har over de seneste år bevist, at hun kan det hele og lidt til – og at hun er mere end bare et utrolig kønt ansigt. Senest vandt hun NORDIC BLOGGER OF THE YEAR 2016, som må siges at være en imponerende bedrift.

Derfor er vi vanvittig glade for, at det er selveste Mascha Vang, der gemmer sig bare låge nummer 13 i SE og HØRs store julekalender.

I dag, den 13. december, vil Mascha Vang forkæle intet mindre end fem heldige SE og HØR-læsere med kalendergaver fra den nye Mascha Vang selvbruner-serie, der forhandles i Matas landet over, på matas.dk og på www.maschavang.dk. Og nu kan du vinde en af dem her ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Kalendergaven består af én af de tre selvbruner-varianter efter eget ønske, som kan ses på billederne herunder.

Mascha Vang er uddannet kosmetolog, så det er ikke for sjov, at den hårdtarbejdende bloggermama har udviklet en selvbruner-serie.

Slet ikke set i lyset af, at Mascha tidligere var ambassadør for bl.a. Kræftens Bekæmpelses-kampagne ”Sluk solariet”.

Og nu har hun altså introduceret denne lækre selvbruner-serie, der giver en naturlig sommerglød efter ca. 3 timer. Selvbruner-serien er sågar allergi-certificeret (Allergy Certified) & Svanemærket.

Mascha Vangs selvbruner er en duftneutral selvbruner, der er fri for parfume, alkohol og parabener. Alle produkter er hudallergi-certificerede og svanemærkede og udviklet med særlig omtanke for dig og miljøet. Produkterne kan bruges af alle som ønsker en naturlig sommerglød på den sunde måde hele året. 

Der stilles bl.a. strenge krav til lavt indhold af formaldehyd, ingen parfume eller alkohol og andre problematiske indholdsstoffer, hvilket gør Mascha Vang selvbruner-serien til den strengeste certificerede selvbruner.

Der er mange fordele ved at bruge den ny-introducerede selvbruner-serie, for ud over en flot og naturlig sommerglød ved hjælp af det naturlige sukkerstof (DHA), er serien også fugtgivende i 48 timer. Og forskellen på de tre varianter i serien er udelukkende påføringsmetoden.

Mascha Vang selvbruner-serien består af en selvbruner spray på 125 ml., en selvbruner mousse på 150 ml. og en selvbruner lotion på 150 ml.

Og så kan serien bryste sig af, at den indeholder den højeste kvalitet af DHA (sukekrstoffet), er nem at påføre, har en dejlig konsistens og ikke efterlader dig gullig.

Og vi kan da allerede afsløre, at der kommer yderligere produktnyheder fra Mascha Vang til foråret.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close