Julekalender: Se de super lækre kalendergaver fra Isabell Kristensen

SE og HØR

Isabell Kristensen er en af de største danske high fashion designere med egne butikker i både London og Monaco.

Hun er i det sidste årti blevet indbegrebet af luksus og et synonym med den glamourøse Haute Couture verden.

Isabell Kristensen fik sit gennembrud som designer med en overdådig kjole til Shirley Bassey, og kundekartoteket er ifølge hende selv efterfølgende blevet udvidet med berømtheder som Shania Twain, Nicole Kidman, Jerry Hall, Helena Christensen, Ivana Trump, Liza Minelli, Sarah Ferguson og Spice Girls-pigerne - for bare at nævne nogle stykker.

Derfor er vi da også super stolte af at have Isabell Kristensen bag låge nummer 21 i vores store julekalender.

For den 53-årige stjernedesigner har ikke bare god stil, når hun kreerer rober - hun har også en utrolig forfinet næse, og er kvinden bag duft-serien MY DREAM, som du kan vinde både parfume og deodorant fra ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

MY DREAM BY ISABELL KRISTENSEN er en uimodståelig duft med noter af elegance, eksklusivitet og femininitet. En sensuel og universal duft med en blid, forførende følelse af sødme.

MY DREAM BY ISABELL KRISTENSEN er, som Isabell Kristensen selv, indbegrebet af luksus. En feminin, eksklusiv og sensuel duft, som ved første indtryk bibringer en følelse af energi og renhed.

Duftens hjerte dannes af fløjlsbløde og uimodståelige forførende noter, mens duftens bundnoter bibringer sjælen balance og ro.

Parfumens duftnuancer:

•       En øjeblikkelig følelse af energi med top note af: Grapefrugt, Bergamot og Orange blomster.

•       En frugtagtig, blomstrende, feminin og forførende duft med hjerte note af: Ananas, Fersken, Rose og Jasmin.

•       En beroligende og afbalancerende effekt for sjælen med en sød og attraktiv base note af: Patchouli, Amber og Vanilje.

Deltag i konkurrencen om MY DREAM BY ISABELL KRISTENSEN ved at deltage i konkurrencen herunder.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close