Nyheder11. december 2016

Julekalender: Se de signerede kalendergaver fra Medina

Du har nu en unik mulighed for at vinde en skøn og fysisk signeret kalendergave fra selveste popdronningen Medina nederst i artiklen.

I USA kan der måske opstå forvirring omkring, hvem der er den ultimative popdronning. Det problem har vi bestemt ikke i Danmark – hun hedder nemlig Medina.

Den 34-årige sangerinde tog landet med storm i 2009, da hun udkom med albummet ”Velkommen til Medina”, der bød på hits som ”Kun for mig” og ”Ensom”.

Siden har skønne Medina udgivet en lang række singler, der har gjort det helt fantastisk - både i radioen, downloading- og streamingtjenester og selvfølgelig på dansegulvet og hjemme på fleste pigeværelser.

Vi faldt for hits som ”Jalousi”, ”Når intet er godt nok”, ”Giv slip”, ”Vi to”, ”For altid” og ”Forgabt (Jeg fucking elsker dig)”.

Og måske netop derfor blev Medina helt fortjent hædret til dette års ”Danish Music Awards 2016”, musikbranchens prisfest, og vandt den flotte og storslåede ærespris.

Som sanger og kunstner er Medina feminin og sensuel – tilført et skud rå stil og masser af kant. Alt dette har hun også formået at overføre til sin seneste duft ”Jalousi”.

https://imgix.seoghoer.dk/medina_edp_jalousi.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/medina_deodorantspray_jalousi.jpg

Og vi kunne ikke være stoltere af at præsentere kalendergaverne bag låge nummer 11, som smukke Medina vil forære tre heldige læsere.

Medina har fysisk signeret tre af sine hamrende lækre Eau de Parfum specielt til lejligheden. Og sammen med den signerede parfume får vores heldige vindere selvfølgelig også deodoranten til.

MEDINA by Gosh, er en serie af dufte inspireret af Medinas succesfulde liv og musik, som du kan vinde ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Den 2. duft i serien – JALOUSI - er en sensuel, sød og frugtagtig duft, til den feminine og trendy unge kvinde.

Med den forførende top af frugtnoter kombineret med krydret peberkorn, udvikler det første møde med duften sig til en stemning, der både er blid og forførende.

Duftens hjerte er baseret på blomsternoter, der giver den sødme og sensualitet, som pirrer det feminine i enhver kvinde.

Duftens flakon, med sorte hjerter i mere eller mindre bevægelse, spiller på kombinationen af sødme og den intense følelse, vi alle kender, af et øjebliks jalousi.

Topnoter : Lemon, bergamot, mandarin, appelsin, grape og pink peberkorn

Hjertenoter : Vandhyacint, jasmin, iris

Sponsoreret indhold