Nyheder16. december 2016

Julekalender: Se de lækre kalendergaver fra Gun-Britt

Skønne Gun-Britt Zeller har samlet en lækkerbidsken af en kalendergave, som du kan få fingrene i ved at deltage i konkurrencen i bunde af artiklen

Der er næppe nogen, der er i tvivl om, hvem Danmarks hårdronning nummer 1 er. Hun hedder Gun-Britt Zeller, og har de sidste 50 år gjort kvinder smukkere gennem sit arbejde som frisør.

Et arbejde hun tager umådelig seriøst, og derfor aldrig bliver færdig med at dygtiggøre og fornye. For selvom Gun-Britt allerede blev udlært som frisør i 1967, er hun stadig på skolebænken flere dage hver måned.

Det sker, når hun tager til Vidal Sassoon i London, som fra starten af karrieren har været hendes store forbillede, og derfor er det perfekte sted at søge tilbage til for inspiration og konstant fornyelse.

Noget Gun-Britts mange kunder i udlandet og i salonen i Ny Østergade har stor glæde af.

Men har du ikke haft fornøjelsen af at få klippet drømmefrisuren hos Gun-Britt, så har du helt sikkert set hendes eksklusive produktserie GB by Gun-Britt, som i dag pryder hylderne i alt fra Magasin til Matas.

En produktserie Gun-Britt vandt årets ildsjæl for til Danish Beauty Awards 2016. Og som vi er hamrende stolte af at have med i årets julekalender.

Gun-Britt gemmer sig nemlig bag låge nummer 16, og det betyder, at du nu kan vinde den vanvittig lækre kalendergave fra hende. Gaven indeholder:

· Fladjernet GB Straightener, som er et professionelt glattejern fra Gun-Britt, som er både hurtigt, nemt og skånsomt at bruge. Det er udstyret med fleksible pladerm der sikrer et jævnt og kontinuerligt tryk mod håret og har keramisk tourmaline-belægning.

https://imgix.seoghoer.dk/fladjern-01_copy.jpg

· GB by Gun-Britt Shampoo Blonde, der tilfører blond og gråt hår pleje og masser af vitalitet. Ekstrakt af lemon og solsikke mindsker uønsket gult skær og intensiverer farven i håret, der efterlades fyldigt, blødt og glansfuldt. Er også velegnet til blond/behandlet hår. Indeholder UV-filter, der beskytter mod solens stråler og kan bruges i farvet hår. Uden parabener.

· GB by Gun-Britt Conditioner Blonde, der plejer blondt/gråt hår.

· Dry Volume Booster, der skal anvendes i tørt hår, og giver håret maksimal volume og får håret til at føles friskt.


· Dry Shampoo, der anvendes i tørt hår. Spring hårvandsken over og bibehold et friskt hår. Et hurtigt alternativ til hårvask. Rengør og giver håret nyt liv uden brug af vand. Fjerner overskydende olie/fedt fra håret. Har antistatisk virkning.

· GB by Gun-Britt Styling Spray Strong, der er en ekstra holdbar lak i Styling Spray serien, der sikrer frisuren et ultra holdbart look som holder hele dagen. GB by Gun-Britt er uden parabener.

https://imgix.seoghoer.dk/samlet.jpg

Deltag i konkurrencen om den skønne kalendergave herunder.

Sponsoreret indhold