Nyheder6. december 2016

Julekalender: Se Claus Holms flotte kalendergave til dig

Du har nu mulighed for at vinde en kalendergave fra Claus Holm nederst i artiklen

Skal du have helt styr på madlavningen inden juleaften, eller vil du bare gerne kunne imponere dine gæster med et lækkert måltid? Så er det Claus Holm, du skal have fat i.

Han kender om nogen til god mad, og han har igennem en årrække lært danskerne, hvordan man bliver den bedste i et køkken.

Derfor kan Claus Holm også skrive en del ting på sit CV.

Han har både været på skærmen som TV-kok i "GO’ Morgen Danmark", og om eftermiddagen har han lært danskerne om nye retter i "Go’ appetit". Derudover er han både foredragsholder og forfatter.

Og nu kan Claus Holm også skrive designer på CV’et. Han har nemlig designet sin egen køkkenkollektion, og nu kan du få fingrene i et af hans mest populære produkter. Du skal blot deltage i konkurrencen nederst i artiklen.

Det drejer sig om Claus Holms grillplade. Med den kan du få den dejlige, velkendte grillsmag, vi kender fra de varme sommeraftener, hele året rundt.

https://imgix.seoghoer.dk/annonce_no_1_0.jpg

Det er denne lækre grillplade fra Claus Holms unikke køkkenserie Holm, som du kan vinde.

Grillpladen har riller, som hæver kødet over varmelementet, hvilket giver den lækre velkendte smag, vi kender fra grillen.

Den kan bruges på alle varmelegemer, og kan derfor også sagtens bruge indenfor, når sneen daler udenfor.

Rillerne giver samtidig det lækre grillede look, ligesom det afleder saften fra kødet, så man ikke risikerer at koge kødet i stedet.

Alt i alt en nærmest uundværlig ting i køkkenet, og så er Claus Holms grillplade samtidig designet i et flot og stilrent look - så han har altså her produceret en både flot og brugbar ting, som alle kan bruge.

På SE og HØR er vi derfor stolte over og glade for at kunne give denne lækre grillplade til tre heldige vindere.

Sponsoreret indhold