Nyheder17. december 2016

Julekalender: Få fingrene i Christiane Schaumburg-Müllers kalendergave

Smukke Christiane Schaumburg-Müller er igen klar til at forkæle vores læsere. Vind den lækre kalendergave i bunden af artiklen.

Christiane Schaumburg-Müller må siges at være en af Danmarks absolut største stjerner, multitalenter og powerkvinder.

For selvom vi lærte hende at kende som danser, værtinde og skuespiller – så kan den 34-årige kendis nu også kalde sig chefredaktør, iværksætter, forfatter og designer.

Sidstnævnte efter Christiane Schaumburg-Müllers lancering af den flotte, moderne opbevaringsserie fra RAW - Creative Concept, som du kan vinde ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Her har hun kreeret en serie rå opbevaringsglas i røgfarvet glas med proplåg af brændt kork, som virkelig er oppe i tiden.

Og i dag, den 17. december, vil Christiane Schaumburg-Müller gerne forkæle tre heldige SE og HØR-læsere med kalendergaver fra den nye kollektion RAW - Creative Concept.

Gaven består af et sæt med fire forskellige glasstørrelser, som kan ses på billederne herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/raw_creative_opbevaring.jpg

Deltag i konkurrencen i bunden af artiklen om de fire flotte opbevaringsglas fra Christiane Schaumburg-Müllers RAW-serie.

De lækre, stilrene opbevaringsglas fra RAW - Creative Concept kan både bruges i køkkenet og som et dekorativt indslag rundt om i boligen. De kan fyldes med madvarer som spaghetti og gryn, eller de kan bruges som urtepotte, fyldes med smukke kogler eller vendes på hovedet og huse fine figurer eller andet, som fortjener et smukt display.

Kombinationen af det røgfarvede glas og den mørke, brændte nuance, som understreger korkens struktur, giver glassene et både eksklusivt og råt udtryk.

Glassene kan gå i opvaskemaskinen, mens korklågene rengøres med en fugtig klud.

RAW - creative concept er moderne design til bord og køkken - det er lækkert tilbehør i et enkelt, råt design, som fremhæver og hylder materialerne i deres rå og enkle form.

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen, at Christiane Schaumburg-Müller er sprunget ud i at kreere interiør – hun er kendt for sin gode stil oghendes store indblik i design, interiør og mode.

Christiane har været med under hele designprocessen af RAW - Creative Concept og har haft stor indflydelse på de færdige designs af de moderne opbevaringsglas, som forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design.

På SE og HØR er vi derfor stolte af at have Christiane Schaumburg-Müller og hendes RAW - Creative Concept-serie bag låge nummer 17 i vores store kendis-julekalender.

De lækre, stilrene opbevaringsglas fra RAW - creative concept kan både bruges i køkkenet og som et dekorativt indslag rundt om i boligen. De kan fyldes med madvarer som spaghetti og gryn, eller de kan bruges som urtepotte, fyldes med smukke kogler eller vendes på hovedet og huse fine figurer eller andet, som fortjener et smukt display.

Kombinationen af det røgfarvede glas og den mørke, brændte nuance, som understreger korkens struktur, giver glassene et både eksklusivt og råt udtryk.

Glassene kan gå i opvaskemaskinen, mens korklågene rengøres med en fugtig klud.

RAW - creative concept er moderne design til bord og køkken - lækkert tilbehør i et enkelt, råt design, som fremhæver og hylder materialerne i deres rå og enkle form. Christiane Schaumburg-Müller er med under hele designprocessen, og RAW - creative concept bærer tydeligt præg af hendes skarpe sans for mode, æstetik og design.

Sponsoreret indhold