Nyheder28. december 2015

Thomas Bjørns talentfulde datter: Jul uden far

Selv om det danske golfikon er blevet skilt, så fravælger han fortsat sin seksårige datter, som han fik med elskerinden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-48899_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Golfstjerne er noget, man bliver – ikke noget, man er.

Thomas Bjørns tidligere elskerinde Dagmara Leniartek blev mødt af den skarpe replik, da hendes seksårige datter øvede golfslag på golfbanen tæt ved hjemmet i australske Perth.

Isabella er nemlig gået i sin far Thomas Bjørns fodspor, og med samme seriøse indstilling har hun med stor succes kastet sig over sporten, hvor alle deltagere har et handicap.

Bjørns datter har vundet alle de turneringer, hun har stillet op i – og har nu kvalificeret sig til verdensmesterskaberne i børnegolf. De afholdes til august i USA.

https://imgix.seoghoer.dk/thomas_bjoerns_datter_spiller_golf.jpg
 (Foto: Facebook)

Isabella vinder de golfturneringer, hun stiller op i. Hun har netop kvalificeret sig til verdensmesterskaberne i golf for børn. Om hun bliver lige så god som sin far, vil tiden vise (Foto: Facebook)

Seksårige Isabella er frugten af Thomas Bjørns flerårige romance med den australske stewardesse Dagmara Leniartek.

Thomas Bjørn dyrkede elskerinden i Dubai, mens hans svenske kone Pernilla passede deres tre børn hjemme i Europa.

Men da Dagmara blev gravid, afbrød Thomas Bjørn forholdet. Isabella kom til verden i 2009, og hendes mor måtte gennemføre en faderskabssag ved en australsk familiedomstol for at få Thomas Bjørn til at påtage sig et økonomisk og juridisk ansvar.

https://imgix.seoghoer.dk/thomas_bjoerns_datter_i_pool.jpg

Seksårige Isabella ligner sin far. Hun elsker en tur i poolen, og det kan lade sig gøre hele året på grund af Perths milde klima. Det er mor, som overvåger svømmeturen (Foto: Facebook)

I 2014 blev Isabellas mor ramt af en alvorlig kræftsygdom, som hun nu heldigvis er helbredt for. Samme år blev Thomas Bjørn skilt fra Pernilla.

I år oplevede Isabella for sjette gang opleve en juleaften – også denne gang blev det uden far.

Sponsoreret indhold