Nyheder 23. oktober 2013

Joys familieforøgelse

Reality-pigen Joy og hendes mor Mia har fået en ny familie
Joy jubler over at have fået mere familie
Joy jubler over at have fået mere familie
Foto: Thomas Laursen


Den charmerende 25-årige Joy fra tv programmet, "Mig og min mor", har hele sit liv været vant til en lille familie bestående af sin mor, far og hende selv og senere også nogle yngre søskende. I 1981, inden Joy selv blev født, begik hendes mormor selvmord, og derefter brød familien kontakten med Joys mor Mia, der dengang kun var 12 år.

Se Joys kysseklare læber

Joy har længe længdes efter en stor familie med bedsteforældre, onkler, fætre og kusiner, da hun heller ikke har et tæt forhold til sin fars side af familien.

- Jeg synes generelt min familie er rigtig dårlig til at være en familie, skriver hun på sin blog.

Joy kæmper for sin hunds liv

Men efter Joy og hendes mor har medvirket i pogrammet, "Mig og min mor", er de blevet kontaktet af Mias fætter, Peter, og hans to døtre.
Fætter Peter har Mia ikke set i 27 år, og døtrene har hun aldrig kendt til.

- Peter havde set et afsnit med os i programmet, "Mig og min mor", og han begyndte nærmest at græde af glæde, fordi han havde troet, min mor var død, fortæller Joy.

Joy raser over politiet

Joy glæder sig meget over sin nye familie og ser frem til, at de alle skal mødes. Indtil videre har de snakket i telefon med hinanden.

- Min mor sidder og taler i telefon med sin fætter, som hun ikke har talt med, siden hun var 17 år. Hvor er det bare fantastisk at høre hende snakke om barndomsminder og grine.Sponsoreret indhold