Nyheder16. januar 2009

Josh Groban: Vild med danske piger

Musikeren, som topper hitlisterne over hele verden, har et godt øje til tøserne i Danmark
Josh har taget de danske lyttere med storm
Josh har taget de danske lyttere med storm
 Foto: All Over

Han er hele Amerikas kæledægge og giver alle gåsehud, når han synger. Den kun 27-årige smørtenor Josh Groban er med over 25 millioner solgte album for længst udråbt som en af USA's største sangstjerner. Og lige nu topper han også den danske hitliste med "A Collection".

- Jeg er vild med danske piger. Jeg regner det slet ikke for usandsynligt, at jeg en dag bliver gift med en dansk pige og får børn med hende, fortalte han helt uden at blinke til SE og HØR, da han forleden var i Danmark.

Josh Groban har siden sin debut haft fuld fart på. Han har også sin egen fond for hivsmittede børn i Sydafrika og går i det hele taget meget op i velgørenhed. Og så ser han godt ud og er oven i købet sød og rar.
Man må knibe sig i armen og spørge, om denne vidunderdreng er fra en helt anden planet eller hvad.
- Ork, jeg er skam en helt almindelig fyr. Jeg er både til alkohol og en god cigar. Og jeg er heller ikke jomfru ...

Moderen er fra Norge
Josh Groban røber, at han altid har været lun på de "smukke og naturlige" skandinaviske kvinder. Måske ligger det i blodet. Josh Grobans mor er nemlig halvt norsk.

- Men jeg taler ikke sproget selv. Jeg kan kun sige "tusind tak" og et par frække ord på norsk. Men dem holder jeg for mig selv ...
Charmetrolden er i øvrigt gode venner med Jennifer Anistons kæreste John Mayer og var i tre år kæreste med Aston Kutchers eks, den tre år ældre skuespiller og blondine, January Jones.
Men nu er jeg single, fastslår han nærmest som en åben invitation.


Sponsoreret indhold