Nyheder 6. april 2016

Josephine af Rosenborg: Børnene vælger babyens navn

Josephine af Rosenborg er gravid igen, og hele familien stråler af lykke
  Der er ren babylykke hjemme hos 43-årige Josephine af Rosenborg. Sammen med kæresten Kenneth Schmidt, som hun har været sammen med i cirka halvandet år, venter hun en lille dreng.    – Det er så dejligt. Vi er alle sammen lykkelige, siger Josephine til SE og HØR.  
  Komtessen, der er oldebarn til Kong Christian den 10., er gravid i femte måned, så familien glæder sig til at få et sommerbarn til august.    Det bliver Kenneths første barn, mens Josephine har børnene Clara på 11 og Julius på 14 år fra sit tidligere ægteskab gennem 16 år med Thomas Schmidt.    – Kenneth stråler. Han havde ventet på at få et barn med den rigtige, så det er jo dejligt for mig, smiler den vordende mor, som vil finde et navn sammen med sine to børn.   – De skal være med til at vælge navnet. Clara går meget op i det, og hun er allerede kommet med flere bud, fortæller komtessen.  
Josephines to børn, Julius, 14, og Clara, 11, får en lillebror til sommer. (Foto: Kaspar Wenstrup)   Josephine mødte sin nye kærlighed, Kenneth, på deres fælles arbejdsplads Carlsberg, og parret bor nu sammen i et rækkehus i Lyngby, hvor de nyder den søde ventetid og glæder sig.    – I takt med at jeg er blevet ældre, tror jeg, at jeg kan nyde det på en anden måde, end da jeg var yngre og havde to små børn på samme tid, fortæller Josephine.

Sponsoreret indhold