Nyheder20. oktober 2009

Jonathan Richter: Tilbage til livet

Fodboldspilleren, som for tre måneder siden blev ramt af et lyn, viser sig nu for første gang offentligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/oktober/jonathan-richter-forste-bil-jpg.jpg

For bare tre måneder siden svævede han mellem liv og død, men i weekenden viste Jonathan Richter, at han er en sand fighter.

Ikke engang et lynnedslag kunne få ram på fodboldspilleren, som dog har fået det ene ben amputeret efter ulykken.

I weekenden tog han fri fra genoptræningen på Hvidovre Hospital og havde en hyggelig aften med sine venner og familie.

Lørdag eftermiddag tog han tilbage til sin forhenværende arbejdsplads Farum Park for at heppe på sine gamle kollegaer, som også var til stede den skæbnesvangre dag, da lynet slog ned i fodboldspilleren.

Efter kampen tog den 24-årige sammen med sin tvillingbror Simon til KB Hallen for at overvære de årlige MC Fight Night-finaler.

Jonathan måtte trille ned ad den røde løber i sin kørestol, og smilet var stort. Men ifølge Ekstra Bladet var der også en vis sårbarhed at spore hos ham. Som man kan se på billedet, har han tabt sig meget under sin indlæggelse, og han gemte sommetider ansigtet under sin hætte.

Selv om det var hårdt for den tidligere så stærke atlet, så hyggede han sig også gevaldigt sammen med sin bror og vennerne.

Han kan i dag takke FC Nordsjællands fysioterapeut Anders Jensen og Hvidovre-spilleren Jesper Skak Nielsen for sit liv. De holdt ham i live på grønsværen, mens de ventede på en ambulance. Lynet ramte den livsglade spiller under en træningskamp i Hvidovre i juli måned

Ingen vidste, om den unge mand ville overleve, men efter måneders kamp viser han nu, at der skal mere til at slå ham ud.

Sponsoreret indhold