Jonas Schmidt gift igen

Jonas Schmidt kan nu for anden gang kalde sig en gift mand

Jonas Schmidt kan nu for anden gang kalde sig en gift mand

Thomas Laursen

I weekenden fik Jonas Schmidt - stemmen bag den hysteriske, køllesvingende flodhest "Dolph" - papir på kæresten Unni Ryding. Det skriver Her&Nu.

De to fandt sammen for to år siden, efter Anders Breinholdt var gået fra Unni for at være sammen med sin manager, Line Køhlert. I forbindelse med det nye forhold til Unni, der også arbejder i TV-banchen, men bag kameraet, gik Jonas Schmidt fra konen Laila, som han har to sønner med.

Nu er Jonas Schmidt og Unni Ryding mand og kone (Foto: Thomas Laursen)

Nu er Jonas Schmidt og Unni Ryding blevet mand og kone (Foto: Thomas Laursen)

Selvom det var anden gang, at både Jonas Schmidt og Unni Ryding tog turen op til alteret, var brylluppet holdt helt traditionelt. Parret blev viet i Skovens Kirke ved Kulhuse og bruden var i traditionel brudekjole.

Se billedet af brudeparret her

Festens gæster kunne nyde en siddende middag med taler og sange, bryllupskage og brudevals. Da mørket faldt på, sendte brudeparret lysende lanterner mod himlen, og så var der ellers dømt fest og dans til den lyse morgen.

Selvom parret havde valgt en traditionel måde at gifte sig på, havde de også fundet på et mere utraditionelt indslag. De havde nemlig lavet et såkaldt hashtag, så gæsterne kunne tage billeder af dem og dele imellem sig fra den store dag. Hvis du vil se flere billeder af skuespillerens store dag kan du søge på #rydingschmidt på instagram eller se med herunder:

At brudeparret begge er fra underholdningsbranchen kunne man se på gæstelisten. Adam Duvå Hall, Maria Montell. Thomas Villum og Signe Lindquist var blandt de kendte, der dukkede op for at fejre parrets kærlighed til den lyse morgen.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close