Nyheder18. august 2023

Jon Stephensen dropper injuriesag mod teater

Folketingsmedlemmet vil alligevel ikke trække Aveny-T's bestyrelsesformand i retten i injuriesag om underskrift
Jon Stephensen (M) forlader Moderaternes gruppemøde på Christiansborg, tirsdag den 14. marts 2023. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Jon Stephensen, som nu er løsgænger i Folketinget, dropper injuriesag.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Folketingsmedlemmet Jon Stephensen har besluttet sig for at droppe en injuriesag mod Henning Dyremose, som er bestyrelsesformand på teatret Aveny-T.

Det oplyser Benjamin Rud Elberth, kommunikationsansvarlig for bestyrelsen på teatret Aveny-T, til Børsen.

– Jon Stephensen har efter nærmere overvejelse besluttet sig for at hæve sagen, der herefter er bortfaldet. Parterne har ikke yderligere kommentarer, lyder det til Børsen.

Stephensens advokat, Bjarke Vejby, har tidligere oplyst til Ritzau, at sagen bygger på udtalelser fra Dyremose i Børsen.

Her sagde bestyrelsesformanden blandt andet, at bestyrelsen havde den opfattelse, at Jon Stephensen havde skrevet under i en andens navn, imens han arbejdede på Aveny-T.

Jon Stephensen blev i maj i fjor fyret som direktør for Aveny-T efter 11 år på posten. Bestyrelsen har ikke udtalt sig om, hvad der lå bag fyringen, hvor Stephensen stoppede med øjeblikkelig virkning.

Jon Stephensen søgte i april orlov fra Folketinget, og torsdag oplyste han, at han har meldt sig ud af partiet Moderaterne. Han vil fortsætte som løsgænger, lød det.

Sponsoreret indhold