Nyheder5. januar 2010

Jon Nørgaard: Tilbage som sanger

Den tidligere Popstars-vinder returnerer efter nogen tid uden for rampelyset som vokalist på et hit fra dance-produceren Kato
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/jon-synger-igen-jpg.jpg

24-årige Jon Nørgaard har været igennem mangt og meget, siden han vandt den store sangkonkurrence på TV2 i 2002, da han stadig var en purung teenager.

Men efter problemer med at håndtere kendislivet og en voldsepisode som kulmination på nedturen, går det nu bedre end nogensinde for Grenå-drengen.

Ud over et kæmpe arbejde med at styre pladeselskabet Idol Inc., som han selv står bag, medvirker han nu også på et måske kommende kæmpehit inden for dance-genren.

Jon bistår således den populære dj og producer Kato, alias Thomas Vittrup, på dennes nye single "Turn the Lights Off", der er et såkaldt remake af et hollandsk hit fra 2005 med samme titel, dengang lavet af DJ Jose.

- En aften, da jeg var til én af Katos studiesessions, smed jeg bolden op om at lave en ny version. To dage (og en kasse juleøl) efter, var "Turn the Lights Off" i kassen, og ingen af os var i tvivl om, at vi havde ramt både en lyd og en stemning, der virkede helt rigtig, udtaler Jon til sitet DJz.dk.

Jon og Kato har været venner i flere år og kender blandt andet hinanden via deres fælles ansættelse på Radio ABC i Randers.

Jon har muligvis kommende, egne sangprojekter i støbeskeen, men som han udtaler til SE og HØR: - Jeg vil ikke forhaste mig med noget - en ost tager den tid, en ost skal tage.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Jon medvirker på udgivelserne inden for dance-genren. Ved siden af sine egne mere poppede projekter har han nemlig tidligere sunget med på hits fra grupperne Musikk og Infernal.

Hør Jons comeback til dansegulvet her

og se en video fra indspilningerne her

Sponsoreret indhold