Nyheder17. januar 2014

Jon Nørgaard giver opsang til Casper C og co

Nu blander den tidligere Popstarsvinder sig i Sunday-sagen
Jon Nørgaard er selv blevet afvist i døren
Jon Nørgaard er selv blevet afvist i døren
 Foto: Claus PoulsenCasper Christensens natklub Sunday får medieomtale for alle pengene i øjeblikket. Først blev Mascha Vang og Kira Eggers slået ned på klubben. Siden har adskillige reality-stjerner fortalt, hvordan de er blevet afvist af de såkaldte pickere (en slags dørmænd, der er ansat til udvælger, hvem der må komme ind på natklubben). Og i denne uge bringer HER og NU en artikel, hvor de beskriver, hvordan Amalie er blevet smidt ud af klubben uden anden årsag, end at hun ikke er velkommen.

Også blogger og undertøjsmodel Sarah Louise, har blandet sig i sagen, og fortalt, at der altid er mange ubehagelige typer på klubben.
Og nu er det så den tidligere Popstars-vinder og "Champion"-hitter, der blander sig på sin Facebook-profil:

- Problemet er ikke om nogen lukker, eller ikke lukker reality-deltagere ind på natklubberne, selvom det lige nu tager al fokus. Problemet er, når man omtaler folk, uanset baggrund, som 2. rangs mennesker, for selv at virke større og se bedre ud, skriver han blandt andet på sin profil, der både er blevet delt og liket af mange.

Sarah Louise: Caspers klub er farlig

Den 28-årige appellerer direkte til ejerne af natklubberne, altså også Casper Christensen:

- Tænk hvilken følelse I har sendt dem hjem med og tænk hvis det skete for jeres søskende, eller andre I holder af. Jeg håber inderligt at ejerne af de smarteste natklubber vil begynde at overveje hvordan der tales til de såkaldt uønskede gæster og overveje om det virkeligt er noget man som menneske kan stå inde for, når man lige tager businessbrillerne af et sekund. Det er jer som har ansvaret for tonen i døren og jer som ultimativt sætter dagsordenen. Kan man stadigvæk se sig selv i øjnene og fortsætte på samme måde, så er man i mine øjne ikke rask og burde ikke have lov til at drive forretning.

Mascha Vang: Jeg var rimelig fuld

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/53c6ae4271974893add3dc1a9c144762.jpg


(Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold