Nyheder27. februar 2009

Jokeren: Vil have ekskæresten tilbage

Den ellers så barske danske rapper er hårdt ramt af ulykkelig kærlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/jokeren2-jpg.jpg

Det er hårdt at være forelsket, og det er endnu hårdere, når følelserne pludselig forsvinder igen. I sommers gik Jokeren og kæresten Kamilla fra hinanden, men han håber på, at det ikke skal være sådan for altid.

- Man har kun ét liv, og det gælder om at prøve en masse forskellige ting af. Jeg har prøvet at være familiefar, men nu også singlefar med 9-17-ordning. Men jeg håber ved gud, at Chilis mor og jeg kan finde ud af det en dag og finde sammen igen, fortæller han i denne måned til magasinet Cover.

Selv om det er hårdt at være i rapperens sko lige nu, så er der som sagt aldrig noget så galt, at det ikke er godt for noget.

- Jeg har altid brugt mit liv til at skabe min rap. Så alle de piger jeg har været kærester med, og måtte blive det med i fremtiden, accepterer på en eller anden måde den præmis på forhånd. Men det er svært, for særligt med kærlighed er der store følelser involveret og nogle, der bliver kede af det - inklusive mig selv. Til tider har jeg tvivlet på, hvorvidt jeg overhovedet skulle udgive det. Men det giver mig også håb at lytte til de sange, siger han til Cover.

Sponsoreret indhold