Nyheder25. februar 2011

Jokeren: Sniffede kokain af bryster

Hun ville bare have haft en autograf på attributterne, men rapperen havde andre planer. Se de vilde billeder her
Af af

Jokeren: Sniffede kokain af bryster

Klokken 8 søndag morgen vælter en pivstiv Jesper Dahl aka Jokeren ind på det berygtede morgenværtshus Tyren i Herning. Aftenen forinden var den gæve københavner til boksekamp, og festen har tydeligvis varet lige siden.

Masser af coke

I baren sidder en smuk, jysk blondine, som straks indgår et væddemål med sine venner. Hun skal da nok få den kendte rapper til at signere sit bryst.

Shop: Snyd dig smuk

- Jeg gik op til ham, og vi begyndte at snakke. Jeg kan ikke huske præcis om hvad - bare at jeg ævlede løs om at få hans autograf. Så sagde han, at det kunne jeg godt få, hvis han måtte sniffe en bane kokain fra mit bryst, griner den friske jyde, som ønsker at være anonym, men hvis navn er kendt af SE og HØR.

Vildt påvirket

Hun takker først nej, men da Jokerens ven senere kommer op og spørger, om hun vil med på toilettet, følger hun med.
Med stor præcision hælder Jesper en streg af sit hvide favoritpulver ud over den unge kvindes bryst, mens hans ven tager billeder med hendes kamera.
- Han var helt vildt påvirket af både stoffer og alkohol, så det var ikke den vilde samtale, der fulgte efter. Jeg fik ingen autograf, men et kys og nogle sjove billeder, storsmiler festpigen.

Shop: Er du til det alternative? Se her!

Tog kokain med røven

Da hun kl. 11.30 forlader morgenværtshuset i Herning, er den hardcore rapper stadig i festhumør og ser bestemt ikke ud til at skulle hjem lige med det samme.
Det er ikke første gang, at Jokeren bliver sat i forbindelse med kokain. I august beskrev selv han detaljeret på sin blog, hvordan han havde taget stoffet via røvhullet - til stor forargelse for mange.

SE og HØR har prøvet at få en kommentar fra rapperen, men det var ikke muligt inden deadline.

Se galleriet herunder:

Sponsoreret indhold