Nyheder 22. februar 2009

Jokeren: Single-far

Rapperen er atter til at score, da han og kæresten Kamilla er gået fra hinanden

Drømmen om et almindeligt liv med far, mor og børn brast hurtigt for rapperen Jokeren. Han var ellers flyttet i lejlighed på Østerbro med kæresten Kamilla og deres fælles datter Chili, men idyllen holdt ikke så længe.

- Vi troede jo, at det skulle være os for evigt, så vi købte en lejlighed ved Nordhavn Station, det er edderbankemig dødens pølse. Og jeg fandt ud af, at når jeg går og skifter bleer det meste af dagen, så kan man ikke bare sætte sig ned og skrive, for så tænker man på bleer, fortæller han til Politiken.

Han er lige nu aktuel med albummet "Den tørstige digter", hvor meget af inspirationen kommer fra Vesterbro, hvor han bor til leje. Forholdet til Kamilla døde i sommers, men det er først her i efteråret, at han er flyttet. For når man har en lille datter, så kan man ikke bare skride.

- Jeg fandt den indre munk frem i mig selv og spiste spaghetti med tun. Det var et kæmpe nederlag, at far, mor og børn-livet ikke fungerede, så jeg var nødt til at tænke helt igennem, hvem jeg var, fortæller Jesper Dahl, som er det navn, der står på hans dåbsattest.

Sponsoreret indhold