Nyheder2. april 2009

Jokeren og Szhirley: Sammen igen

Sårede følelser og tidligere brud var glemt, da ekskæresterne i går stillede op i en god sags tjeneste
Alt gammelt nag mellem ekskæresterne blev for en stund begravet, da de stod på scenen sammen for første gang siden bruddet
Alt gammelt nag mellem ekskæresterne blev for en stund begravet, da de stod på scenen sammen for første gang siden bruddet
 Foto: Claus Poulsen

Penge er magt. Det viste P3-lytterne i går, da de samlede penge nok ind til at få ekskæresterne Jokeren og Szhirley til at stille op til en duet i radioprogrammet "Sell out session". For 82.000 kroner var Jokeren klar til at glemme fortidens brud, iføre sig en Brøndby-top og synge, imens Szhirley iførte sig ekskærestens gamle tøj og rappede med - alt sammen for at støtte kampagnen "Humor mod aids".

Det er ellers otte år siden, at smukke Szhirley pakkede sine ting og forlod Jokeren. Dengang var den hårdkogte rapper ude i et svært kokainmisbrug, som sangerinden ikke kunne se på. Jokeren, som går under det borgerlige navn Jesper Dahl, svarede igen ved at skrive sangen "Kvinde din - møgluder" og siden har de to ikke set meget til hinanden.

- Vi ringer ikke sammen privat, men når vi møder hinanden, skal vi lige catche op, og det er altid rigtig hyggeligt. Jeg er glad for, at Jesper har det godt og er ude af sit misbrug, har Szhirley tidligere fortalt til B.T.

De to havde det da også hyggeligt, da de tørnede sammen på scenen ude i DR's koncerthus - men romantik var der ikke meget af. Selv om Jokeren igen lige er blevet single, har Szhirley fundet sit livs kærlighed i sin forlovede, produceren Dan.

Se dem synge her

Sponsoreret indhold