Nyheder27. august 2008

Johnny Reimar: Konen kvæstet

Fru Anni har brækket skulderen under rejse til Grækenland
Af af
Annie og Johnny Reimar fik spoleret ferien i Grækenland, da hun brækkede venstre skulder. Nu venter der fruen en periode med genoptræning
Annie og Johnny Reimar fik spoleret ferien i Grækenland, da hun brækkede venstre skulder. Nu venter der fruen en periode med genoptræning
 Foto: All Over

Hvad der skulle være en hyggelig familieferie, endte for Annie og Johnny Reimar med at blive et mareridt, da Annie blev kvæstet ved et fald.

- Vi var sammen med vores datter, Lotte, på Santorini i Grækenland, hvor fliserne ikke altid ligger lige pænt, så Annie snublede og brækkede venstre skulder, fortæller Johnny Reimar.

Fordi der var gået splinter af knoglen, ville man på det lokale sygehus først sende Annie til Athen for at blive opereret, men det ville tage for lang tid at ordne flybilletter, så familien valgte at blive de sidste par dage og rejse hjem som planlagt. Herefter blev Annie Reimar onsdag i sidste uge opereret på Frederikssund Sygehus.

- Selv om Annie fik smertestillende piller, havde hun alligevel ondt, så resten af ferien fik vi ikke meget ud af. Nu har hun det bedre, men skal gå til genoptræning i nogen tid, siger Johnny Reimar, der for tiden både er sygeplejerske og køkkenchef.

Johnnys frokost

- Mine evner i køkkenet begrænser sig til kun at lave frokost, når vi er i sommerhuset i Sverige. Så for tiden får Annie frokost, morgen, middag og aften, siger Reimar, der som sædvanlig altid har en humoristisk bemærkning i ærmet:

- Ja, det går rigtig godt. Min kone har brækket skulderen, og hendes mand synger som en brækket arm ...

Sponsoreret indhold