Johnny Hansen: Svært for Gitte

Forhåbentlig klarer Johnny og Gitte ærterne

Forhåbentlig klarer Johnny og Gitte ærterne

Foto: All Over

De er så forelskede, at de har valgt at fortælle hele Danmark derom. Lykønskningerne vælter da også ind til Kandis-stjernen Johnny Hansen og hans kæreste Gitte Mogensen, efter at de offentligt erklærede deres kærlighed.

Helt let bliver det dog ikke for hende at skabe en tilværelse med "hele familien Danmarks dansktopstjerne".

- Umiddelbart havde det nok været lettere for dem, hvis de ikke allerede havde involveret hele landet i deres kærlighed. Nu har de ligesom åbnet for ballet og får formentlig ikke megen ro til at finde deres egne ben, vurderer parterapeut Martin Østergaard.

I Helles skygge

Dertil kommer, at Johnnys tidligere kone, Helle, i den grad var basen for hans verden. Hun holdt sammen på hjemmefronten, hvilket tillod ham at satse helhjertet på karrieren og turnere rundt i landet. Hun var kendt og elsket og er formentlig den dag i dag savnet i lokalsamfundet i Hurup.

Det er den virkelighed, som 38-årige Gitte nu havner midt i, og hvorfra hun skal prøve at skabe sit nye liv med Danmarks populære Kandis-stjerne.

Gitte får ikke alene en helt ny og lidt sønderskudt familie bestående af hans døtre Cecilie og Caroline på henholdsvis 16 og 12 år, men flytter også på det nærmeste ind til hele byen Hurup i Thy i Nordjylland, hvor han er byens kendte søn og en stor del af Johnnys familie og tidligere svigerfamilie bor.

Han er i den grad på hjemmebane, mens hun skal ud at skabe sin egen identitet i byen og blive accepteret i skyggen af Helle.

Tænder på ambitioner

Umiddelbart lyder det vanskeligt, men det er ikke sikkert, at Gitte ser sådan på det, forklarer Martin Østergaard.

- Nogle kvinder tænder på dejlige mænd med store ambitioner og et helt team af folk omkring sig. Det er især kvinder, som går op i de nære ting. Umiddelbart kunne man godt forestille sig, at Gitte passer på den beskrivelse, siger han.

Indtil videre bor hun endnu på Fyn, hvor hun også arbejder som social- og sundhedsassistent. De fleste regner dog med, at hun meget snart rykker op til ham i Nordjylland, selv om mange måske synes, det ville være bedst for dem at begynde på en frisk et helt andet sted. Men dels er Johnny blevet synonym med Hurup, og dels er det her døtrene har deres hverdag. Gitte derimod har ingen børn at tage hensyn til.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close