Johnny Hansen: Stævnet af gammelt bandmedlem

Johnny synes, at hans gamle kollega skulle have taget en mand til mand-snak i stedet for at gå rettens vej

Johnny synes, at hans gamle kollega skulle have taget en mand til mand-snak i stedet for at gå rettens vej

Foto: All Over

Benny Jensen er sur. Han synes nemlig ikke, at han har fået sine penge. Og han er nok ikke blevet mindre sur, efter at han har set, hvor stor omtale og succes - og dermed omsætning - hans tidligere kolleger får i øjeblikket.

Benny var trommeslager for dansebandet Kandis fra 1991 til 2003 og har nu sagsøgt orkestret for penge, som han mener, han har til gode.

Kandis' frontfigur Johnny Hansen undrer sig over at blive stævnet og hævder, at Benny Jensen ikke har kontaktet bandet på andre måder end med et brev fra advokaten.

- Jeg synes, han skulle have været så voksen, at han havde prøvet at tale med os først, siger Johnny Hansen til nordjyske.dk

Ifølge forsangeren drejer det sig om et gammelt forhold fra tiden omkring bruddet i 2003. Han ønsker dog ikke at svare på, om ekstrommeslageren reelt har penge til gode eller ej.

Striden kan dog slutte, før den begynder. Benny Jensen har ved en fejl sagsøgt bandmedlemmerne personligt i stedet for at stævne selskabet bag gruppen.

En fejl, der kan vælte sagen for ham, når retsafdelingen i Thisted den 8. september skal afgøre, om han kan få lov til at justere den. Afvises han, vil han ikke kunne rejse sagen på ny, fordi sagen vil blive forældet. Får den lov til at køre, forventes sagen at finde sted i foråret 2010.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close