Nyheder 10. januar 2009

Johnny Hansen: Hvorfor tog Helle sit liv?

Kandis-forsangeren kæmper stadig fortvivlet med det store spørgsmål om, hvorfor hans kone valgte at begå selvmord
Johnny Hansen kan stadig ikke finde en forklaring på, hvorfor hans kone valgte at begå selvmord kort før jul
Johnny Hansen kan stadig ikke finde en forklaring på, hvorfor hans kone valgte at begå selvmord kort før jul
Foto: All Over

Fredag aften stod en tydeligt tynget Johnny Hansen for første gang på scenen, efter den tragedie, der ramte ham og hans familie, da hans kone for blot en måned siden valgt at tage sit eget liv.

Selv om Kandis-forsangeren forsøger at komme videre, sidder der stadig et stort ubesvaret spørgsmål tilbage i ham. På et pressemøde fredag aften, fortalte han, at han ikke kan lade være med at spørger sig selv om, hvorfor Helle begik selvmord.

- Det sværeste for både pigerne og mig er at forstå: Hvorfor valgte deres mor at tage sit eget liv. Det spørger vi os selv om hele tiden, siger Johnny Hansen og fortæller, at det især er svært at forstå for 12-årige Caroline, at hendes mor ikke er der mere.

Alt minder om Helle

- Det er så hårdt for os alle at gå rundt derhjemme. Der er så meget, der hele tiden minder om hende, fortalte en meget berørt Johnny Hansen, få minutter inden han indtog scenen for første gang siden det tragiske dødsfald.

- Jeg tror aldrig, nogen kommer over det. Men man kommer igennem det. Det er i hvert fald det folk skriver, fortalte Johnny, som har modtaget mange tusinder opmuntrende og forstående breve.


Sponsoreret indhold