Nyheder24. august 2009

Johnny Hansen: Bejlerne står i kø

Siden sin hustrus tragiske selvmord er Kandis-forsangeren blevet overrendt af giftelystne kvinder
Johnny Hansen er ikke på jagt efter en ny kvinde i sit liv, men det skorter ikke på tilbud
Johnny Hansen er ikke på jagt efter en ny kvinde i sit liv, men det skorter ikke på tilbud
 Foto: All Over

Johnny Hansens ellers idylliske familieliv ændrede sig drastisk, dramatisk og tragisk, da hans hustru og kæreste gennem 27 år, Helle Bekhøj Hansen, i december begik selvmord.

De 8 måneder siden da har han arbejdet hårdt på at komme på fode igen og genskabe en normal tilværelse. Både arbejdsmæssigt og endnu vigtigere privat for sig selv og sine 2 teenagerpiger Caroline og Cecilie. Planer om at finde en ny kvinde i sit liv har slet ikke været på tale.

Ikke fordi det har skortet på tilbud. Kvinderne står i kø for at byde sig til over for den 44-årige Kandis-sanger.

De første meldte sig på banen, allerede inden Helle var blevet begravet, fortæller Johnny i dag i Ekstra Bladet.

- Det var chokerende, at nogle ville være så kyniske. Og at de ville være sig selv bekendt. Det var totalt mangel på pli og respekt, som jeg kun har foragt for, siger han til avisen.

Siden da har han vænnet sig til de mange giftelystne kvinder, der byder sig til. Heraf henvender mange sig direkte på mail.

- Jeg opfatter det mere som en uskyldig flirt, og jeg er på ingen måde aktivt i gang med at finde en anden. Det vigtigste lige nu er at hjælpe pigerne på vej, siger han og tænker selvfølgelig på sine 2 døtres trivsel.

Johnny Hansen afviser dog på ingen måde, at der på et tidspunkt kommer en ny kvinde i hans liv, men han går ikke og leder.

- Det har jeg slet ikke lyst til, og jeg er heller ikke parat. Men på et eller andet tidspunkt finder jeg en anden. Det kan man bare ikke sætte dato på. Pludselig sker det, siger han i Ekstra Bladet.


Johnny Hansen og Kandis spiller i aften og de kommende 3 mandage på Plænen i Tivoli i København sammen med en lang række af de andre store danskpopnavne.

Sponsoreret indhold