Nyheder14. november 2007

JOHNNY BREDAHL: JEG RAMTE BUNDEN

Den tidligere bokseverdensmester fortæller om et liv fyldt med dæmoner og et hashmisbrug, der kostede ægteskabet med Jacqueline
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/johny11-jpg.jpg

Ansigtet er stadig skrammet efter det overfald, som var tæt på at koste Johnny Bredahl livet i december sidste år. Men skrammerne er for intet at regne mod de åbne sår og ar, der findes i hans indre.

Mange års hashmisbrug har ødelagt det meste for den tidligere bokseverdensmester, og den største pris betaler han i sommeren 2006.

Han er på vej hjem fra "Robinson Ekspeditionen", som han under stor medieopmærksomhed har forladt i vrede før tid. Undervejs overnatter han i New York, og som så mange gange før falder han i.

Han får fat i noget tjald og ryger igennem. Forinden har han som altid overbevist sig selv om, at det er sidste gang. Bare lige en sidste joint. Så skal det være slut.

Næste dag flyver han hjem til sin kone gennem ti år, Jacqueline, med det klare forsæt at redde deres skrantende ægteskab. Men der venter ham et chok. Hun har fået nok af hans evindelige løfter og skrider fra ham. Endegyldigt.

Læs hele det stærke interview i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold