Johannes Langkilde: Nu kommer jeg snart hjem

Foto: All Over

Det er nu snart fire år siden at Johannes Langkilde sagde farvel til sin værtsrolle på TV2 og blev Danmarks Radios korrespondent i USA. 

Men efter det amerikanske valg er overstået, er det ved at være tid til at vende snuden hjem. Det fortæller han til Billed Bladet

- Jeg synes på en eller anden måde, at det er naturligt, at man nok sætter en grænse ved de dér fire år, så det er klart, at med et præsidentvalg, og det med at vi nærmer os fire år, så er der en milepæl, som gør, at man i hvert fald skal tænke, om det er ved at være tid, siger Johannes Langkilde. 

Journalisten har sin kone Sisse og børnene Andreas og Emilie på otte og seks, og det er primært for deres skyld, at tankerne om en hjemkomst har meldt sig.

- Det handler for mig også meget om børnene, fordi hvis vi nu bliver her i en periode mere, hvad sker der så med dem? Bliver de så amerikanske, eller bliver de ved med at være danske, siger den populære vært til Billed Bladet.  

Når familien vender hjem, så bliver det til et hus Hørsholm, og Johannes Langkilde bliver i DR, men han ved endnu ikke, hvad han præcis skal lave. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close