Nyheder15. september 2016

Johanne Schmidt-Nielsen svarer igen på bolig-sladder

Johanne Schmidt-Nielsens boligkøb med kæresten har mildest talt fået bølgerne til at gå højt. Nu melder hun sig selv i debatten om hendes boligkøb.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-03821.jpg
 Foto Thomas Laursen

At SE og HØR tidligere på ugen kunne fortælle, at den tidligere frontmand for Enhedslisten har købt et hus i Valby med sin kæreste, har vist sig at være en af ugens største historier. Det skyldes, at den ultra røde socialist har investeret i fast ejendom, og det endda en dyr en af slagsen.

Parret var ude i en budrunde, da de ikke var de eneste, der ville have fingre i den røde murstensvilla. Således kom huset op på en halv million mere end, hvad huset var sat til salg for.

Masser af politiker-kolleger har blandet sig i debatten, ligesom at flere andre medier har samlet historien op. Johanne Schmidt-Nielsen har således prydet forsiden på Ekstra Bladet, hvilket har fået den tidligere frontpolitiker op i det røde felt.

Hun bryder sig kort sagt ikke om, at der er mere fokus på, at hun har købt et hus med kæresten, end de politiske problemer i samfundet. Blandt andet med kontanthjælpsloftet, SU-nedskæringer og sågar klimakrisen.

Johanne Schmidt-Nielsen, 32, danner par med Casper Hyldekvist, der kommunikationsrådgiver og direktør i firmaer PRIMETIME. Huset i Valby er på 153 kvm, og prisen kom op på næsten 6,5 millioner, og huset skal foruden Johanne Schmidt-Nielsen og Casper Hyldekvist huse Caspers to børn.

Sponsoreret indhold