Johanne Schmidt-Nielsen svarer igen på bolig-sladder

Johanne Schmidt-Nielsen vil gerne fjerne fokus fra hendes huskøb og over til politiske konflikter.

Johanne Schmidt-Nielsen vil gerne fjerne fokus fra hendes huskøb og over til politiske konflikter.

Foto Thomas Laursen

At SE og HØR tidligere på ugen kunne fortælle, at den tidligere frontmand for Enhedslisten har købt et hus i Valby med sin kæreste, har vist sig at være en af ugens største historier. Det skyldes, at den ultra røde socialist har investeret i fast ejendom, og det endda en dyr en af slagsen.

Parret var ude i en budrunde, da de ikke var de eneste, der ville have fingre i den røde murstensvilla. Således kom huset op på en halv million mere end, hvad huset var sat til salg for. 

Masser af politiker-kolleger har blandet sig i debatten, ligesom at flere andre medier har samlet historien op. Johanne Schmidt-Nielsen har således prydet forsiden på Ekstra Bladet, hvilket har fået den tidligere frontpolitiker op i det røde felt.

Hun bryder sig kort sagt ikke om, at der er mere fokus på, at hun har købt et hus med kæresten, end de politiske problemer i samfundet. Blandt andet med kontanthjælpsloftet, SU-nedskæringer og sågar klimakrisen.

Johanne Schmidt-Nielsen, 32, danner par med Casper Hyldekvist, der kommunikationsrådgiver og direktør i firmaer PRIMETIME. Huset i Valby er på 153 kvm, og prisen kom op på næsten 6,5 millioner, og huset skal foruden Johanne Schmidt-Nielsen og Casper Hyldekvist huse Caspers to børn.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close