Johanne måtte til Fyn efter brunsviger

Ingen københavnske bagere kunne levere varen.

Ingen københavnske bagere kunne levere varen.

Foto: Thomas LaursenEn ting var sikkert forud for Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsens 30 års fødselsdagsreception på Christiansborg i dag.

LÆS OGSÅ: - Jeg er ingen babe!

Der skulle brunsviger på bordet!

Og den kvindelige politiker, der oprindelig er fra Fyn, begyndte derfor at teste de københavnske bageres evner for at bage en "ægte" brunsviger.

Men efter gennem flere måneder at have spist sig gennem den ene brunsviger efter den anden, måtte Johanne konstatere, at "kagen ikke et eneste sted smagte som på Fyn".


Det har helt sikkert været et sandt miljøsvineri at fragte de ti brunsvigere fra Fyn til København, så man må håbe, at de smager godt. (Foto: Facebook)

LÆS OGSÅ: Labre Johanne

Derfor tog den rød/grønne politiker konsekvensen, og uden tanke på den miljømæssige belastning fik hun bageren fra Vissenbjerg på Fyn til at køre til København for at levere de ønskede brunsvigere.

- Bageren hjemme fra Vissenbjerg har derfor lige været forbi med 10 smukke kagedamer, skriver Johanne Schmidt-Nielsen på sine Facebookprofil.

Der er sågar også blevet plads til en fornuftig kage til Margrethe Vestager & co.

- Den med de tørrede bananer uden rigtigt slik er til de radikale. Bagt på groft speltmel naturligvis. De skal jo også have lidt at spise. Længe leve Fyn og vores kagekoner!, skriver Johanne som slut på den festlige statusopdatering.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close