Nyheder23. november 2014

Joey Moes deltager vandt Voice Junior: - Jeg bøjer mig i støvet for dig

14-årige Aland er vinderen af ’Voice – Junior 2’
Af af
14-årige Aland er vinderen af ’Voice – Junior 2’
14-årige Aland er vinderen af ’Voice – Junior 2’
 Foto: TV 2Lørdag aften kunne 14-årige Aland med den bløde stemme og det charmerende smil lade sig hylde som vinder af 'Voice - Junior 2'.

Hans fortolkning af John Legends 'All of Me' gik rent ind hos danskerne, og det var en yderst ydmyg og meget beæret Aland, der efter sejren gik på scenen endnu engang for at synge hittet - til stor jubel fra publikum.

LÆS OGSÅ: Oh land besat af hunde

Alands coach Joey Moe har hele vejen troet på sin unge deltager. Inden aftenens finale havde Joey Moe sendt masser af god energi i retning mod 14-årige Aland:

-"So wake me up when it's all over" var det første, jeg hørte dig synge. Og ved du hvad? ... Jeg tror, der går et stykke tid før det sker kære 'lillebror' ... Drømmen lever, og jeg ønsker dig al mulig held og lykke i aften!, skrev Joey Moe på sin Facebook-side og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Her er dommerne i Voice Junior

- Du indeholder 2 af de vigtigste ingredienser for at nå HELT ud i stuerne med din musik... Nemlig dit uundgåelige talent, og din store velopdragne ydmyghed. Jeg bøjer mig i støvet for dig, og ønsker af hele mit hjerte, at du nyder denne dag sammen med de andre finalister og resten af dine VOICE JUNIOR venner og kollegaer, skrev Joey Moe.

Aland fik ellers masser af kamp til streg i aftenens finale af sine to medfinalister, 13-årige Sophie og 12-årige Isabella.

Premieren var et rejsegavekort på 50.000 kroner.


Sponsoreret indhold