Nyheder16. december 2016

Se den søde video: Joey Moe synger julen ind

Szhirley, Niels Olsen, Joey Moe og resten af "We will rock you"-teamet giver sig i kast med Queens "Thank God It's Christmas" - hør resultatet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_28.jpg

Lige om lidt er det jul, og teamet bag musicalopsætningen "We will rock you", der får premiere i foråret 2017, er også kommet i stemning.

Joey Moe, Szhirley og Niels Olsen er bare nogle af dem, som har scoret en rolle i den storsælgende forestilling.

- 16 mio. solgte billetter i 28 lande på seks forskellige kontinenter. Det er de tørre tal om én af de sidste 15 års største globale musicalsucceser: Queen-musicalen WE WILL ROCK YOU, som til foråret for første gang opføres med dansk cast - på dansk - i en ny version med sange fra Queens sangkatalog, som ikke tidligere har været med i forestillingen. Opsætningen får danmarkspremiere i Københavns splinterny arena Royal Arena d. 19. april 2017, hvorefter den sendes til Jylland, hvor den spiller i Jyske Bank Boxen i Herning fra d. 18. maj, lyder det i en pressemeddelelse.

Selv om der stadig er måneder til premieren, er sangerne allerede blevet godt og grundigt rystet sammen. Deres indbyrdes kemi er ikke til at komme uden om i denne julevideo, de netop har lavet:

Sponsoreret indhold