Nyheder1. september 2023

Joey Moe om lukningen af Køge Festuge: - Det gjorde mig sindssygt ked af det

Det blev en kort fornøjelse for Joey Moe ved Køge Festuge
- Det gjorde mig sindssygt ked af det, fortæller Joey Moe om lukningen af Køge Festival.
- Det gjorde mig sindssygt ked af det, fortæller Joey Moe om lukningen af Køge Festival.
 Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Køge Festuge sender gæsterne hjem

Meningen var, at Joey Moe skulle give koncert ved Køge Festuge fredag aften, men få minutter efter, han kom på scenen, blev musikfestivalen lukket ned, gæsterne blev sendt hjem, og der blev lukket og slukket for musikken.

I samarbejde med Køge Festival valgte politiet at lukke musikfesitvalen ned, da der var alt for mange mennesker. Lukningen ærger Joey Moe, men han opfordrer til, at man respekterer beslutningen og passer på hinanden.

- Jeg hedder Joey, og jeg skulle have været oppe på scenen og spille. Jeg ankom og spillede et par minutter, og så var der ellers lukket og slukket for os alle sammen, fortæller sangeren i en story fra Køge Festivals Instagram.

- Det gjorde mig sindssygt ked af det. Jeg havde glædet mig utrolig meget sammen med mit band, fortæller han videre.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Midt- og Vestsjællands Politi. Overfor B.T. har politikredsen bekræftet, at Køge Festival blev lukket før tid på grund af for mange mennesker.

- Vi oplevede, at der var mange, som forsøgte at komme ind til Køge Festuge. Og på et tidspunkt var der så mange, at vi med henblik på borgernes sikkerhed valgte vi i samarbejde med Køge Festuge at lukke det ned, fortæller vagtchef ved politikredsen Michael Rahn til B.T.

SE og HØR har været i kontakt med Per Bimmer Henriksen, der er presseansvarlig ved Køge Festuge. Han ønsker ikke at udtale sig om sagen, men henviser til musikfestivalens sociale medier.

Køge Festival skriver på Facebook:

- Da trykket fra de omkringliggende gader har været for voldsomt, er sikkerhedsvurderingen, at det er mest forsvarligt at lukke festivalspladsen ned.

- Det er udelukkende af hensyn til vores gæsters sikkerhed. Ved at tage denne beslutning udviser vi rettidigt omhu, skriver de.

Afsluttende beretter Køge Festival, at der ikke er meldinger om tilskadekommende, og lukningen er sket i tæt samarbejde med relevante myndigheder.

Sponsoreret indhold