Nyheder16. september 2014

Joey Moe: Ærligere end nogensinde før

På sit nye album føler popsangeren, at han er blevet mere moden og tør vise sit sande jeg
Selvom Joey Moe kun er 29 år, har han allerede udgivet hele 6 album.
Selvom Joey Moe kun er 29 år, har han allerede udgivet hele 6 album.
 Foto: Thomas S. LaursenPopsangeren Joey Moe mere end hittede i sommer med kærlighedsnummeret "Million". Nu er resten af albummet ude under sangerens eget fornavn "Joey".

En titel pladen har fået, da Amagerdrengen mener, at han viser endnu mere af sit sande jeg end tidligere.

LÆS OGSÅ: Joey Moe: Hed privatvideo

- Det er nemt at sige, men min nye plade er en genfødsel af mig selv. Denne her gang føler jeg virkelig, at det er mig, der er på pladen. For jeg har skrevet alt, produceret meget af det selv, fundet formlen på, hvordan jeg kan lide min musik og er ærlig i teksterne omkring, hvad kærlighed er for mig, siger Joey Moe

Netop ærligheden vægter popangeren og rapperen højere og højere.

- Jeg prøver - både i musikken og i det virkelige liv - at være ærlig. Joey Moe og Joey uden efternavn er det samme menneske. Jeg er ikke kun åben i min musik, men også når jeg hænger med mine venner, er sammen med min hustru og over for mine fans, siger Joey Moe.

Den 29-årige musiker har nemlig haft gode erfaringer med sin ærlige facon.

LÆS OGSÅ: Joey Moe: Hemmelig kæreste

- Jeg har set og kan mærke, at det virker at være ærlig. Når man er åben, får man det samme igen, og det er nemmere at tale med folk, når de ved, hvem man er.

- I forhold til musik kan man vinde en pris og få en guldplade, men hvis folk kan lide, det jeg laver, når jeg er helt blottet, er det virkelig fedt. Så har jeg vundet, siger den halvt hawaiianske halvt danske sanger.

LÆS OGSÅ: Joey Moe: Billigt garn

Popduoen Nik og Jay tog Joey Moe under deres vinger, da sidstnævnte kun var teenager, og allerede som 21-årig fik den unge popmusiker høstet frugten af sit talent og debuterede med albummet "Moetown".

Siden dengang er der gået otte år og seks album. De mange års erfaring har gjort Joey Moe mere sikker på sig selv.

- Jeg kan åbne op fordi, jeg er modnet. Jeg har fået styr på mine ting og på, hvad jeg vil have og kan lide. Den sans har jeg udviklet, fordi jeg har kæmpet og taget alle de slag, man skal for at komme til top og nu står ved målet. Desuden har jeg fundet kvinden i mit liv. Der er mange parametre, der har gjort, at jeg i dag er et mere jordbundent menneske, siger rapperen.

Joey Moes sjette album "Joey" udkom i går, den 15. september.

Sponsoreret indhold