Nyheder 28. maj 2018

Jørgen Olsen i beskidt nabostrid: Det er jo helt grotesk!

Musikeren Jørgen Olsen er ikke tilfreds med den gruppe af christianitter og hjemløse, der ifølge ham både miljøforurener og har belejret et området på Holmen, hvor han bor
Foto: All Over

Musikeren Jørgen Olsen er bestemt ikke glade for sine naboer. Faktisk er han decideret vred på flere af dem.

”Brødrene Olsen”-sangeren mener nemlig, at en gruppe christianitter og hjemløse ødelægger den gode stemning – og naturen – ved det område på Holmen, hvor han selv bor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gruppen har nemlig ifølge musikeren belejret området med gamle og faldefærdige både, og nu sviner de tilmed området til med affald og tis.

Det fortæller han i et stort interview med BT.

- At man kan tage så smukt et område og så bare anlægge en masse gammelt lort og bosætte sig i det, uden at de offentlige myndigheder gør noget ved det. Det er simpelthen så groft. Jeg er meget indigneret over, hvordan aggressorerne herhjemme tit er dem, der får ret. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man tolererer det og ikke kan se, at vi ikke kan have sådan et svineri liggende, siger Jørgen Olsen til BT.

- Når man tænker på, hvor mange af skatteborgernes penge, der er brugt på at rense Københavns Havn og så samtidig tillader, at man hernede har et decideret toilet liggende, hvor folk skider direkte i vandet. Det er jo helt grotesk, tilføjer han overfor BT.

”Smuk som et stjerneskud”-sangeren flyttede til Holmen i 2001 og har gennem årene kunnet se, hvordan gruppen har invaderet området og svinet området til med deres marina Fredens Havn. Ifølge musikeren sviner de området til – og han er forarget over, at bådene stadig ligger i havnen.

Allerede i 2011 forsøgte kommunen at få bådene fjernet, men uden held. I efteråret 2015 blev det stadfæstet, at bådene ligger ulovligt og skal fjernes, men der er stadig ikke sket noget.

Sponsoreret indhold