Nyheder6. marts 2013

Jørgen Leth: Se hans nye kendis-partner

Den 75-årige levemand får det hedt med sin kommende skønhed
Af af
Jørgen Leth får en hed sommer - denne gang med en ny kvinde i nærheden
Jørgen Leth får en hed sommer - denne gang med en ny kvinde i nærheden
 Foto: All Over"Jeg tager kokkens datter, når jeg vil. Det er min ret."

Ordene er Jørgen Leths og selv om den 75-årige filmskaber, forfatter og kyndige Tour de France-koryfæ er en ligefrem herre, får han nok knap så let(h) ved at "tage" sin nye kendispartner.

Hun er nemlig en bestemt, men også brandlækker mademoiselle.

Således skal Jørgen Leth og resten af TV2's Tour de France-hold tilbringe den hede franske sommer i nær kontakt med et nyt kønt ansigt - TV2 News-dejligheden Stéphanie Surrugue.

Jørgen Leths kæreste er 22 år

Dansk-franske Surrugue, der til daglig bestyrer News-succesen "Kulturen på News", har dog på forhånd sikret sig imod at komme for tæt på dameglade Leths kløer.

- Jeg skal dække Tour de France til sommer. Som reporter, så jeg skal ikke sidde i buret og være klog sammen med Jørgen Leth, røbede 35-årige Stéphanie Surrugue forleden, da SE og HØR mødte hende til premieren på "Robin in the Hood" på Nørrebro Teater.

Galleri: Se, hvad de tænder på

Dejligheden, der bl.a. står bag bogen "Enegænger - portræt af en prins" om prins Henrik, slipper dog ikke helt for den aldrende cykelcharmør, som blot "sidder i buret" hver anden dag, for så hver anden dag at agere reporter - side om side med Surrugue.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c0205978e1b048f5a5c362c2b204c63f.jpg


TV2 News-skønheden Stéphanie Surrugue bliver makker med Jørgen Leth som Tour de France-reporter under sommerens rundtur i det franske (Foto: Mikael Rieck)Sponsoreret indhold