Nyheder 19. oktober 2009

Joan Ørting: Opgiver sagsanlæg

Sexguruen dropper nu at lægge sag an mod SE og HØR
Joan dropper nu at hive SE og HØR i retten
Joan dropper nu at hive SE og HØR i retten
Foto: Lars H. Laursen

Hun for ud med bål og brand og sagde i både Ekstra Bladet og B.T., at hun ville slæbe SE og HØR i retten, fordi bladet havde bragt et forkert billede af hendes elsker.

SE og HØR rettede straks fejlen og bragte billeder af den rigtige Alex Vartman, som i øjeblikket gør sine hoser grønne hos den smukke kvinde.

Mandag modtog Kim Henningsen så en mail fra Joans advokat, som nu oplyste, at de ikke længere ønsker at møde chefredaktøren i en retssal.

Vi giver hinanden et kram i stedet

Joan Ørting påstod hårdnakket, at SE og HØR aldrig havde interviewet hende, og hun ikke ville medvirke til historien.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg har talt med SE og HØR, siger Joan nu, men hun er ikke enig i, at hun selv indvilgede i at deltage i historien.

- Det var en ret lang samtale, hvor jeg blev ved med at sige, vil du ikke godt lade være med at skrive den, siger Joan i dag. Det var dog ikke opfattelsen hos hendes advokat.

"Artiklen er baseret på udsagn, der giver det fejlagtige indtryk, at min klient i et interview har bekræftet SE og HØRS historie og SE og HØRS oplysninger, hvilket ikke er tilfældet", skrev Joans advokat først til chefredaktør Kim Henningsen.

Den udgave af virkeligheden må hun nu trække tilbage. Efter SE og HØR offentliggjorde et klip fra et telefoninterview, hvor hun fortæller navnet på sin midlertidige sengekammerat, har piben fået en helt anden lyd.

- Min person passer ikke så godt til det der med at synes, nogen er dumme. Jeg er mere til "o.k. så tilgiver vi hinanden, og så giver vi hinanden et kram", giver hun selv som forklaring på, hvorfor sagsanlægget nu er droppet.

- Det her er den eneste naturlige udgang på den sag. Jeg havde sådan set rådet hende til ikke at bruge penge på en dyr advokat, for der var ikke en kinamands chance for, at hun kunne vinde den, siger Kim Henningsen.


Sponsoreret indhold