Joan Ørting: ”Øver” sig med udenlandsk fyr

Joan Ørting.

Joan Ørting.

Foto: Kaspar Wenstrup

En kæreste er hun ikke helt klar til, men efter et år i cølibat har smukke Joan Ørting, 57, igen fået gang i lagengymnastikken.

- Jeg øver mig og holder mig selv lidt varm, smiler den sprælske kvinde.

Hun bruger ikke ordet elsker og fastslår adskillige gange, at der altså langtfra er tale om en kæreste.

- Det er en fyr fra udlandet. Vi ses ikke særlig ofte, men når han kommer, har vi en hyrdetime. Det er ikke et forhold, ikke kærlighed, og jeg er ikke forelsket, men når jeg har det som fag, må jeg jo også selv være lidt på banen, siger den rødhårede sexolog og griner.

Netop nu holder hun ferie i sin landlige bondehusidyl på Langeland. Eller ferie er så meget sagt, for den foretagsomme terapeut med kursusvirksomhed i både Aarhus og København har mere end svært ved at sidde stille.

- Jeg er meget langt fra at drosle ned. Jeg har da mindst ti år som aktiv endnu og kan jo slet ikke lade være med at involvere mig, forklarer hun.

Joan Ørting blev skilt fra foredragsholder og storyteller Carsten Islington sidste år. De nåede at være sammen i 15 år.

Skilsmissen skal stadig bearbejdes, før Joan kaster sig ud i nye kæresteeventyr:

- Måske kommer det bare til at ske, men jeg tror lidt, at jeg skal ud og finde ham. Og jeg skal altså slet ikke på Tinder eller den slags, siger Ørting til SE og HØR og griner.

Den sprælske sexolog ville formentlig ellers få en del tilbud fra interesserede mænd på Tinder. Også fra de yngre mænd - Joan Ørting har nemlig tidligere fortalt, at hun jævnligt får tilbud fra yngre mænd.

-  Jeg får tilbud dagligt, og der er mange yngre mænd, der byder sig til. Jeg har lige fået en besked fra en 32-årig i Aalborg, fortalte Joan Ørting til Ekstra Bladet i maj sidste år.
 
Og bejlerne er ikke kun ude på at få sexologens krop, fortalte hun til Ekstra Bladet.
 
- De vil gerne have mig som kæreste. Men jeg må altså sige pænt nej tak. Man ved jo ikke, hvem de er, og jeg vil helst have, at det med at møde hinanden foregår live med øjenkontakt og flirt, forklarede Joan Ørting.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close