Nyheder27. januar 2014

Joan Ørting: Nicki er et sex-forbillede

Sexterapeuten forstår godt, at Nicki forlanger noget af Mark
Joan Ørting synes, at Nicki er et forbillede
Joan Ørting synes, at Nicki er et forbillede
 Foto: SBS


"Hey Mark, hvis du laver noget kaninknepning, så bliver jeg eddermame irriteret" sagde Nicki til Mark, inden hun ville lege lagengymnastik med sin unge "Big Brother"-flirt. Og den slags instrukser forstår sexeksperten over dem alle Joan Ørting godt:

- Nicki vil gerne have forspil, langsomt tempo, hun vil mærkes. Det her er ikke bare en eller anden, som du kan putte din pik ind og ud af. Hun vil gerne have, at han har åbne øjne, og ser hende og mærker hende.

Se Mark og Nicki give den gas
Det, synes jeg, er godt, at hun siger. For fyre går bare ud fra at kvinder vil kneppes, siger Joan Ørting, der er på besøg i "Big Brother"-huset.

Faktisk er Joan meget begejstret for Nickis direkte tone:

- Nicki lærer andre kvinder, at kommunikere om sex, siger hun.

Og her er Nicki så øverst
Joan Ørting er i Big Brother-huset for at forsøge at parre de kåde deltagere efter, hvordan hun synes, de passer bedst sammen. Og Joan Ørting har også en del viden og erfaring på området og kan altså være en god én at spørge til råds - for eksempel hvis fyren ikke helt er sikker på, om han er lidt for hurtig på aftrækkeren. Ifølge Joan Ørting varer et almindeligt samleje - inklusiv forspil - 7,04 minutter.

Se Joan Ørting fortælle om sin tolkning af Nickis seksualitet her:
Sponsoreret indhold