Joan Ørting: Min mand var dybt irriterende

Kærlighedens veje er uransagelige.

Kærlighedens veje er uransagelige.

Foto: All OverDet var ikke kærlighed ved første blik. Tvært imod fandt sexologen Joan Ørting sin kommende mand Carsten Islington helt vildt belastende, da hun oplevede ham første gang.

- Jeg havde set Carsten i et DR2 program, hvor han fortalte historier. Jeg zappede væk fra programmet, fordi jeg syntes, han var irriterende at høre på, fortæller en ærlig Joan Ørting til ugebladet SØNDAG.

Joan Ørting: Forført af Anne Linnet

Men væmmelsen varede ikke ved. Et par måneder efter Joan Ørting havde set Carsten i TV, skulle han tilfældigvis underholde til en juleafslutning, som hun deltog i. Og så slog han benene væk under hende.

- Der var en særlig energi omkring ham. Så efter foredraget gik jeg op til ham og sagde, at jeg syntes, han var god. Jeg håbede, han ville skaffe mit telefonnummer. Det gjorde han ikke, og jeg kontaktede heller ikke ham. fortæller Joan Ørting.

Joan Ørting: Derfor blev jeg rødhåret

Men tilfældighederne ville, at de to endnu engang skulle mødes.

- Jeg var inviteret til min nevøs fødselsdag på en husbåd. Èn af gæsterne kendte Carsten, og han blev spontant hyret til at komme og underholde. "Der er du jo", udbrød jeg, da jeg så ham igen. Han grinede og kunne godt lide min velkomst, selvom han ikke kunne huske mig, husker Joan Ørting.

Senere på aftenen spurgte Carsten, om hun ville danse. De hyggede sig hele aftenen. Han fik også hendes telefonnummer.

- Der gik ikke mere end en time, fra vi havde sagt farvel, til jeg fik et opkald for ham, hvor han sagde, at han ville have mig, og jeg var den, han havde ledt efter. Så sagde jeg til ham, at hvis han ville mig, måtte han invitere mig ud. Så det gjorde han. Efter 14 dage ringede han og spurgte, om vi ikke bare skulle være kærester. Det blev vi, og nu har vi været sammen og gift i 12 år.

Få Joan Ørting og andre kendte kvinders kærlighedsråd - klik HER
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close