Nyheder21. maj 2014

Joan Ørting: Bryllup var ikke hans drøm, men hendes

Kendt sexolog om Wozniacki-bruddet
Sexolog Joan Ørting giver en mulig forklaring på McIlroys brud med Wozniacki
Sexolog Joan Ørting giver en mulig forklaring på McIlroys brud med Wozniacki
 Foto: Niels S. Andersen


Onsdag stod det klart at golfstjernen Rory McIlroy hævede forlovelsen med den danske tennis-darling Caroline Wozniacki, flere dage efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud.

Men hvordan kan en mand, der tilsyneladende elsker sin partner og er i et lykkeligt forhold gøre noget, der er så drastisk?

Det har den kendte sexolog Joan Ørting et bud på.

LÆS OGSÅ: Sådan startede romancen mellem Rory og Caroline

Hun fortæller, at mange mænd er slemme til at "æde kameler", fordi de ikke kan håndtere konflikterne med deres partner. Derfor er det nemmere at give kæresten eller konen ret, og gøre som hun siger.

LÆS OGSÅ: Rory smider guld på gaden - Så hot er Caroline

I situationen mellem Rory og Caroline kan der være sket det, at Rory har tilpasset sig, sådan som mange mænd ifølge Joan Ørting gør. Og når man er en tilpasset mand, så kan man godt have svært ved at finde ud af, hvad det egentlig er man selv vil, forklarer hun.

- Vil jeg til højre eller venstre? Vil jeg giftes eller være single? Man er så tilpasset, at man bare flyder med den der har den største vilje, siger Joan Ørting til SE og HØR.

-Man tilpasser sig for at undgå konflikter. Og Caroline er jo en vinder. Hun er stærk og en præstationspige, der ved, hvad hun vil.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/857085ba959d4457875831ffeec08a6b.jpg


Rory McIlroy ophævede onsdag forlovelsen med Caroline Wozniacki. (Foto: Gert Blume)

Joan Ørting gætter på, at Rory McIlroy derfor først i forbindelse med udsendelsen af bryllupsinvitationerne har indset, at han har løjet for sig selv.
-Brylluppet er hendes vilje og ikke hans drøm, siger Joan Ørting.

LÆS OGSÅ: Chok for alle- I søndags tweetede Rory dette
Selvom det er en ulykkelig besked at skulle meddele et brud, så er det alligevel modigt, at det sker nu, og at han nåede det før brylluppet, mener Joan Ørting.

-Det modige er, at han siger det nu, hvor han gør hende allermest ked af det. Mange mænd bliver ved med at tilpasse sig og gøre alt det, de i virkeligheden ikke gider, alt for længe.

-De når ikke at sige: "Prøv lige at hør, jeg er slet ikke lykkelig sådan her. Jeg vil have mere frihed", siger Joan Ørting.

-Og så går de så lang tid med det, at de på et tidspunkt kommer hjem og siger, "Jeg har forelsket mig i en anden", siger Joan Ørting.

LÆS OGSÅ: Efter Chok-bruddet - Her er Rorys nye forklaring

Noget der ofte kommer bag på kvinderne i forholdet, fortæller hun.

-Det kommer lige pludselig, hvor man som kvinde kan tænke: "Hvorfor har du ikke sagt, at du ikke var glad i løbet af de sidste fem år".

-Det er den tilpassede mand, som ikke har kunnet mærke sig selv længe. Først nu, hvor det bliver helt tydeligt - med bryllupsinvitationerne- finder han ud af, at han har været utro overfor sig selv og bare fulgt den stærkeste vilje, og det har været hendes, fortæller Joan Ørting til SE og HØR.

I det nye SE og HØR, der er på gaden i morgen, bringer vi en større artikel om deres vilde bryllupsplaner. SE og HØR var for længst gået i trykken, da Rory McIlroy onsdag bekendtgjorde, at han har afblæst brylluppet.

Sponsoreret indhold