Joan Divines fotostudie brændt ned

Joan Divine måtte i går se sit fotostudie i flammer

Joan Divine måtte i går se sit fotostudie i flammer

Foto: Dan MariegaardOnsdag aften hærgede en kæmpe brand i Gentofte i Nordsjælland. Både en historisk badmintonhal og adskillige kontorer stod i flammer, og blandt de uheldige indehavere af lokaler er den tidligere nøgenmodel Joan Divine.

LÆS OGSÅ: Se Joan som fræk SE og HØR-pige i 1998 og se alle de andre "gamle" piger i arkivet

Hendes fotostudie, som hun bruger i sit arbejde som fotograf, brændte ned, og Joan fik ikke mulighed for at redde sine mest dyrebare ejendele ud, inden flammerne for alvor tog fat.

- Ved at en klog mand har sagt, alt her i livet sker af en årsag. Men selv idag forstår jeg ikke, hvorfor vi ikke fik besked bare 30 min. før, så kunne jeg ha' nået at redde mit kamera, mine billeder, alle mine nye ting, skriver hun på facebook.

LÆS OGSÅ: Joan Divine stopper som nøgenmodel


Joan Divine måtte onsdag aften se sit nye studie stå i flammer (Foto: Joan Divine, Facebook)

LÆS OGSÅ: Joan Divine har scoret "Vild med dans"-danser

Joan Divine smed samtidig et billede ud af den voldsomme brand og brandmændene, der arbedede på at slukke ilden i den bygning, der netop nu skulle danne rammen om fotografens drømmearbejdsplads.

- Alt var lige blevet lavet i stand, havde fået mit ønskestudie, skriver hun trist.

LÆS OGSÅ: Se Michael Olesen og Joan Divines kåde tur i klitterne

Joan Divine er ikke den eneste kendte kvinde, der er ramt af branden. Også Stein Baggers ekskone, Martina Banach, måtte se sit kontor i flammer. Hun driver smykkefirmaet La Chance, der har til huse i bygningerne.

Modsat Joan nåede Martina at redde en computer ud, inden ild og røg gjorde det livsfarligt at færdes der.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close