Nyheder9. november 2012

Joakim Ingversen: Festede før finalen

Men den sprøde Vild med dans-finalist lovede at tage tidligt hjem
Af af
Ude at lufte ørerne dagen før braget. Men "Vild med dans"-Joakim forsikrede, at han er klar til finalen.
Ude at lufte ørerne dagen før braget. Men "Vild med dans"-Joakim forsikrede, at han er klar til finalen.
 Foto: All OverTidligt op og tidligt i seng - det er sundt for en lille dreng.

Især når man skal op og udføre sit livs tre bedste danse for øjnene af hele Danmark.

Derfor lovede "Vild med dans"-finalisten Joakim Ingversen da også at smutte tidligt hjem, da seoghør.dk i går torsdag mødte ham til Modeblogprisen 2012 på Marriott Hotel i København.

- Ja, jeg er så klar til i morgen. Nu har jeg lige lovet at uddele en pris her, og så skal jeg tidligt hjem i seng, smilede den sprøde TV-vært, kitesurfer, dj og nu danser til seoghør.dk.

Joakim Ingversen om størrelsen: Fem cm. for lille

Klokken var på det tidspunkt da også kun lidt i ti, så hvis Joakim har holdt sit løfte bare nogenlunde, skal han nok være klar til aftenens finalebrag på TV2's dansegulv på Amager.

Her kæmper Joakim og partner Claudia Rex i i alt tre danse imod sidste års sejrherre Silas Holst og Louise Mieritz om sejren i niende sæson af lakskodysten.

Silas Holst: Bar røv-kiks

Og de får kam til deres hår.

Silas og Louise var allerede tidligere på ugen ude at proklamere, at deres freestyle bliver vildere end nogensinde under titlen "Jorden rundt på 175 sekunder".

Se om det bliver Joakim og Claudia eller Silas og Louise, der danser af med trofæet fra klokken 20 i aften på TV2 - og få efterfølgende vinder- og taberreaktioner her på seoghør.dk!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e7ef771697144594a1dd3ebf5e697e65.jpg


Charmøren Joakim forsikrede tidlig afgang, men nåede da lige at få et par sild "på krogen" - i form af Lisbeth Østergaard og dj-kollega Le Gammeltoft ved Modeblogprisen 2012 på Marriott i København (Foto: All Over)Sponsoreret indhold