Nyheder 29. september 2016

Joachims snedige millionfidus: Nu bor han gratis

Via en smart husfinte er prinsen gået fra at have en kæmpegæld til at være mangemillionær. Han får i pose og i sæk, vurderer ekspert

boligkongen

Der røg ikke mindre end 100 millioner kr. ned i lommen på prins Joachim, da han for to år siden sagde farvel til Schackenborg Slot. En god handel, som viser sig at være et direkte genialt træk af Danmarks nye boligkonge. For Joachim og Marie bor stadig med jævne mellemrum på det sønderjyske slot, selv om det har fået nye ejere.

De bruger dermed deres tidligere hjem som eksklusivt sommerhus – uden at betale en krone. Det bekræfter slotsforvalteren på Schackenborg Slot, Jan Leisborch, over for SE og HØR.

– De er her jævnligt. Og de var her senest i forbindelse med Tønder Festival den sidste weekend i august, og der boede de som altid i sydfløjen. De er stadig en del af miljøet i Tønder en gang imellem, siger han.

Officielt skal prinseparret selv stå for for den indvendige vedligeholdelse af netop sydfløjen, som de kan bruge, som de lyster, men det er formentlig ikke noget, der vælter budgettet.

Læs hele historien i ugens SE og HØR 

   

Sponsoreret indhold