Nyheder22. maj 2008

JOACHIM: UGENS SE OG HØR-MAND

I denne uge får du den kommende brudgom i helt bar overkrop
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/joachimseoghoermandstort-jpg.jpg

- Vi er meget glade og stolte over, at det endelig er lykkedes os at få prins Joachim til at stille op uden tøj, proklamerer SE og HØRs chefredaktør Henrik Qvortup.

- Jeg ser det som en forpligtigelse at vise danskerne dét, der snart bliver Maries, bedyrer Qvortrup, der er spændt på læsernes reaktion.

Se Joachim som SE og HØR-manden lige her

- Vi ved, at SE og HØR-manden er meget populær, og jeg er da også sikker på, at det har været afgørende i prinsens overvejelser om at stille op, siger den stolte chefredaktør, der sætter en ære i at honorere Joachim på lige fod med andre SE og HØR-mænd.

- Det er mig meget magtpålæggende, at Joachim får nøjatig den samme behandling som andre SE og HØR-mænd, så der er selvfølgelig en check på 1500 kr. på vej til Schackenborg, forsikrer Henrik Qvortrup.

Ingen kommentarer

Hvad pengene skal snoldes væk på, ønskede hverken Marie eller Joachim at oplyse, da SE og HØR tidligere i dag mødte ham og Marie ved et pressemøde i Tønder.

Marie kiggede direkte på billedet af sin halvnøgne prins og rystede på hovedet, mens hun smilte et "Hvad har I gang i"-smil, da SE og HØR spurgte, hvad de 1500 hundrede kroner, der følger med æren som SE og HØR-mand, skal bruges til.

Joachims smil var mere anstrengt, men vi blev svar skyldige, da ingen af dem kommenterede på spørgsmålet.

Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen.
Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold