Nyheder9. februar 2009

Joachim: På ski uden Marie

Mens prinsen udfordrede pisterne med sine to sønner, passede prinsessen pænt på sin voksende mave og tog ingen chancer på løjperne
Prins Felix, far Joachim og prins Nikolai må undvære den gravide prinsesse på skibakkerne
Prins Felix, far Joachim og prins Nikolai må undvære den gravide prinsesse på skibakkerne
 Foto: All Over

Traditionen tro er prins Joachim og hans kæreste Marie taget sydpå for at stå på ski sammen med Joachims to små prinser. Det har den lille nye familie været tre år i træk i skolernes vinterferie, og destinationen er som altid den schweiziske skisportsby Villars-Sur-Ollon, hvor Marie har gået på kostskole, og hvor Joachims svigerforældre har en hyggelig hytte, som de kan bo i.

Én ting er dog anderledes end de to foregående år. Den habile skiløber Marie trisser nemlig rundt uden brædder under fødderne. Hun er gravid i 6. måned og tør ikke tage nogle chancer med den lille ufødte prins eller prinsesse. Derfor må prins Joachim undvære sin viv på de schweiziske pister.

Marie misundelig

- Hun står ikke på ski i år. Marie har det ganske udemærket. Jeg tror, hun er misundelig over, at hun ikke får stået på ski. Det kan jeg ikke fortænke hende i, siger prins Joachim.

I stedet for at suse ned over de snebelagte bjerge bruger den gravide prinsesse sin ferie på at hygge sig sammen med sin familie i den hyggelige bjerghytte. Marie er omgivet af sin mor og stedfar, og også Maries bror har lagt vejen forbi den sjældne gæst.

Læs alt om skiferien, og se mange flere billeder i det nye SE og HØR, som er på gaden fra på torsdag.

Sponsoreret indhold