Joachim og Marie sluttede begravelse af med natklubsfest

Joachim og Marie festede natten lang.

Joachim og Marie festede natten lang.

Foto: Privatfoto)

Fra bedrøvede miner til bulder og brag i byen.

Det er nok de færreste, som har mod på dundrende diskorytmer og spritstive smarti- en-fart-typer oven på en begravelse.

Men prins Joachim er heller ikke, som mennesker er flest.  Således var højheden i højt festhumør, da han kl. 02.30 natten til sidste søndag forlod det københavnske insted Chateau Motel sammen med sin viv, prinsesse Marie.

 

Joachim havde tid til at kærtegne Marie, mens han røg uden for natklubben. (Foto: Privatfoto)
 
Iklædt sin karakteristiske sixpence og brun jakke tændte Joachim uden for natklubben en cigaret, mens Marie fik flere kærlige berøringer fra sin opstemte mand.
 
Blot få timer forinden havde det royale par sørget over tabet af Caroline Flemings far, lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, da de deltog i begravelsen på Valdemars Slot på sydfynske Tåsinge godt 200 kilometer derfra.
 

Inden turen på natklub havde parret celtaget i Caroline Flemings fars begravelse. (Foto: Thomas Laursen)
 
Men efter to timers kørsel hjem til hovedstaden var parret altså kommet i så høj feststemning, at de forvildede sig ud i det københavnske natteliv. 
 
Festede på et slot 
Og meget passende for en prins og prinsesse fandt også de natlige festligheder sted på et slot. 
 

(Foto: Privatfoto)
 
Marie vil i hvert fald kunne oversætte Chateau Motel til ”Motelslottet”, som lige nu er et af de mest hippe steder i dronningens Købehavn.
 
 
 

Joachim og Marie forlod natklubben klokken 02.30 om natten. (Foto: Privatfoto)
Stedet slog dørene op sidste sommer med de kendte nattelivsbaroner Simon Lennet og Simon Frank i spidsen – og siden har jetsethulen i Knabrostræde lokket med dansegulv, bodega, cocktaillounge og karaoke på fire forskellige etager.
 
De festlige rammer havde da også tiltrukket erfarne byrotter som fodboldbissen Nicki Bille Nielsen og festaben Robert Hansen, som var med i gruppen omkring de kongelige.
 
Klokken halv tre sluttede festen dog for Joachim og Marie, og efter at have sagt farvel til vennerne Oscar og Britt Siesbye dinglede Joachim og Marie væk fra det pulserende natteliv.
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close