Nyheder23. maj 2008

JOACHIM OG MARIE: GENERAL-PRØVE

Brylluppets sidste detaljer indøves i kirken i Møgeltønder. Brudeparret holdt prøvebryllup her til eftermiddag
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/joachim-og-marie/provebryllup-stort-2-jpg.jpg

SE WEB-TV MED PARRET OG PRINSERNE DER FORLADER KIRKEN

Selv om det først er i morgen lørdag, det hele går løs, var pressen allerede mødt talstærkt op, da Joachim og Marie kom til Møgeltønder Kirke her til eftermiddag for at få de sidste detaljer på plads til den store dag. Prins Nicolai og prins Felix, som begge skal være forlovere, var selvfølgelig også med.

Hvis nerverne ikke allerede er på højkant, kommer de det nok i løbet af eftermiddagen. Lige nu er prøvebrylluppet i gang, og mon ikke turen op ad kirkegulvet kan få sommerfuglene i maven til at blafre lidt ekstra. For ikke at tale om de mange instruktioner om, hvor de skal gå, stå og sidde, samt hvem der skal sige hvad og hvornår.

Især Marie Cavallier må være ekstra nervøs, for alles øjne vil hvile på netop Marie, når hun ankommer til kirken med sin far.

Prøvebrylluppet varede, til pressens store undren, hele to timer. Så vi må håbe på, at brudeparret er helt klar til den store dag.
Det var Joachim selv, der sad bag rattet, både da den lille familie ankom til kirken, og da de senere kørte hjem til Schackenborg igen.

Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen.
Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold